Başın Sağolsun Emirdağ

Haberler / Güncel

Başın Sağolsun Emirdağ

DİYARBAKIR'ın Lice İlçesi'nin kırsal kesiminde bugün PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir uzman çavuş şehit oldu. Lice'deki çatışmada ağır yaralanan askerlerden biri yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

ŞEHİT ASKERİN MEMLEKETİ BELLİ OLDU
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’lılarla girdiği çatışmada şehit olan 35 yaşındaki jandarma komanda uzman çavuş Muhammet Tufan’ın Afyonkarahisarlı olduğu öğrenildi. Evli olan Muhammet Tufan’ın Afyonkarahisar’ın Emirdağı ilçesine bağlı Başkonak köyü kütüğüne kayıtlı olduğu öğrenildi.

GENELKURMAY'DAN LİCE AÇIKLAMASI
Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde PKK'lılarla çıkan ve 1 askerin şehit olduğu, 3 askerin ise yaralandığı çatışmayla ilgili Genelkurmay Başkanlığı'ndan açıklama yapıldı. Genelkurmay internet sitesinde yapılan açıklama şöyle:

"17 Ağustos 2015 tarihinde saat 20.00’da Bölücü Terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek ve teröristlerce ulaşıma kapatılan Diyarbakır-Bingöl karayolunu ulaşıma kesen teröristleri, tespit edilen gizlenmiş oldukları bölgede etkisiz hale getirmek maksadıyla, Jandarma Özel Harekât Timlerince operasyon başlatılmıştır.

18 Ağustos 2015 tarihinde saat 12.15’te Bölücü Terör Örgütü mensuplarıyla çatışma çıkmış, çıkan çatışmada dört Kahraman personelimiz yaralanmış, yaralılar derhal helikopterle hastaneye sevk edilmiştir. Tedavileri süren yaralılarımızdan durumu ağır olan bir personelimiz hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.
Bölgeye taarruz helikopter kolu, insanlı keşif uçağı, karadan ve havadan takviye birlikler sevk edilmiş olup teröristlerin etkisiz hale getirilmesi maksadıyla karadan ve havadan operasyonlara devam edilmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden Kahraman Şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan Kahraman Personelimize acil şifalar temenni ediyoruz."

  • Güncelleme: 18.08.2015 17:12
  • Okunma: 46444

Yorumlar (14)Yorum Yap

  • Ahmet kara Kadıoğlu

    Başımız sağolsun Emirdağ Allah geride kalan ailesine sabır versin ne olur yalvarıyorum uyanın artık açın gözlerinizi bu akp olduğu sürece şehit ler bitmez ülkemizde teröre lanet olsun kahrolsun PKK artık şehit haberi duymak istemiyoruz ağlamak tan gözlerimiz kurudu artık yazacak kelime bulamıyorum uyanın bitirin lanet terörü bitirin hainlerin temizleyin yakın yıkın patlatın hainleri dağıtın pkkyi bitirin susmayin göz yummayın pkkya bitirin kahrolsun lanet pkk

  • Senol

    Sehitler olmez vatan bolunmez Allah rahmet eylesin

  • Tarik oz

    Basimiz sağolsun emirdagli olarak yuregim yanıyor mevlam ailesine sabırlar versinnn bunu yapan köpeklerin mekanı cehennem olsunnn

  • Turgut ysyla

    ALLAH TAN RAHMET MEKKANI CENTER BASIMIZ SAGOLSUN ULKU CAMIASI BASIMIZ SAGOLSUN T.C

  • Hüsnü Barlas

    Başın sağ olsun Emirdağ.

  • Oktn

    Allah rahmet eylesin basimiz sag olsun ..

  • turan

    Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

  • Hasan CEYLAN

    Allah rahmet eylesin...
    Şehidimizin mekanı cennet olsun...
    Emirdağ'ın başı sağolsun...
    Vatan millet sağolsun...

    Hiç kimse şehitlerimiz üzerinden siyaset yaparak kendini aşağılık duruma düşürmesin...Ateş düştüğü yeri yakıyor.

    SÖZÜN BİTTİĞİ YER...

  • DevSol

    Devam et bunlara oy vermeye Emirdağ'ım !
    Hangi birinin oğlu askerlik yapmış acaba ?

  • Rüştü

    Allah rahmet eylesin Türk milletinin başı sağ olsun arkada bıraktığı ailesine yakınlarına sabır ve metanet versin

  • erdal AYDOGMUS

    ALLAH cc rahmet eylesin . Ates dustugu yeri yakar yakinlarina bas sagligi diliyorum

  • Gurbuz kocaman

    Basimiz sagolsun sozun bittigi yerdeyiz sehidim Allah c.c rahmetini bol gunahini af yattigin yeri nurla doldursun .

  • Cumali çelik

    Başkonak köyümüzün ve yiğidimizin tüm ailesinin , emirdağ ve ülkemizin başı sağolsun Allah bize vatanımızın her köşesini savunacak nice yigitler versin analarımız başını diktutsun onlarki tertemiz olarak peygamberimizin yanında huzurundadır . Bizimde başımız diktir dik kacaktır iki oğlum var allahım vatanı savunmayı inşallah bu yiğidimiz gibi gerekirse canı pahasına korumayı nasip etsin hepimiz çocuklarımıza vatanın ne olduğunu nasıl vatan yapıldığını anlatmalıyız

  • ihsan DEMİREL

    Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun . Hepimizin başısağolsun.