Başkan Kargın, MHP Muratpaşa'yı Ağırladı

Haberler / Siyaset

Başkan Kargın, MHP Muratpaşa'yı Ağırladı

MHP’li Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN , 7 Kasım 2017 Salı günü Ankara’da bir dizi temaslarda bulunup , Antalya’ ya dönüş yolculuğu sırasında ilçemize davet ettiği MHP Antalya-Muratpaşa İlçe Başkanı Talu BİLGİLİ ve yönetim kadrosunu Emirdağ’da düzenlenen bir akşam yemeğinde misafir etti.

Başkan Bilgili ve Muratpaşa İlçe Teşkilatı’nın yapmış olduğu faaliyetleri yakından takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını belirten Başkan Kargın, düzenlenen yemek programı anısına MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Talu BİLGİLİ’ye Emirdağ’ın sembolü topakev hediye etti.

Başkan Bilgili, kendilerine ve teşkilatına göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı memnuniyetlerini dile getirirken , düzenlenen programdan dolayı MHP’li Belediye Başkanımız Uğur Serdar KARGIN nezdindeki Emirdağ Belediyesi yetkililerine teşekkürlerini iletti. MHP Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan hemşerimiz Tümer EMEKSİZ’ de memleketi Emirdağ’da teşkilatına gösterilen ilgi ve nezaketten dolayı ayrıca gurur duyduğunu belirterek Başkan Uğur Serdar KARGIN ve Başkan Talu BİLGİLİ ile hatıra fotoğrafları çekindi.

Düzenlenen yemek programında Emirdağ Belediye Başkan Yardımcıları Vahit ÜNVER ve Halil ÖZSOY, MHP Emirdağ Yönetim Kurulu Üyesi Halil ÇELİK ve Emirdağ Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Ramazan DİKER ‘de hazır bulundular.

  • Okunma: 3834

Yorumlar (0)Yorum Yap