Başkan Kargın'dan Çöplükte Mezar Çıkışı

Haberler / Güncel

Başkan Kargın'dan Çöplükte Mezar Çıkışı

Afyonkarahisar İl Koordinasyon Toplantısında geçtiğimiz haftalarda partisi MHP’den ihraç edilen Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın damga vurdu. Başkan Kargın Emirdağ’a yeni bir mezarlık yapılması için çöplük mevkisinin gösterildiğini söyleyerek Emirdağ halkı çöplük değildir diyerek; hem Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış hem de Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e yüklendi ve toplantı gergin geçti.

Emirdağ Belediye Başkanı U.Serdar Kargın toplantıda söz alarak şunları söyledi: “Geçtiğimiz toplantıda alınan kararların Emirdağ Belediyesi’ne ait olan kısmı tamamen yanlış bilgilendirmeden ibarettir. Yeterince hizmet alamadığımız gerçeği ortadayken bir de böyle kamuoyunu yanlış bilgilendirmek hele il koordinasyon kurulu toplantısında sizlerin başkanlığında bildirmek daha acınacak bir durum! Toplum olarak zaten gerginiz, ilçe olarak zaten mağduruz. Sizlerle gerçekleri paylaştım. Başkanlık yapıyorsunuz, bir önceki başkan Sayın Vali bey idi, onu burada görmek istedik. Kasap açılışlarında gördüğümüz Vali Bey’i en önemli toplantıda görmemek bizleri üzmektedir.

Ben bağımsız belediye başkanıyım, Milliyetçi Hareket Partisi’nden seçilmiş ve ihraç edilmiş bir belediye başkanıyım. Dolayısıyla doğrudan Allah’a bağlı bir belediye başkanıyım. Parti referansıyla hareket etmem mümkün değildir. İktidar partisi referansıyla hareket etmem de mümkün değildir. Sizden istirhamım lütfen ciddiye alalım bu programları, devlet memuru mantığıyla bu mesaiyse eğer Vali Bey’in mesaisiyse bu toplantıya gelmesini sağlayın.”

Emirdağ’a yapılacak olan yeni mezarlık yeriyle ilgili olarak ise; “Çöplüğe mezarlık yapılır mı? El İnsaf! El Vicdan! O yazıda çöplüğe mezarlık talebimiz olmamıştır. O yazı bize buna reva görenlerin ayıbıdır. Utanç verilecek bir durumdur. Burada da faaliyet raporunun okunması, bir önceki toplantıdaki konuyu çözmüş gibi gündeme getirilmesi başka bir ayıptır. Biz orman arazisi üzerinde bir talepte bulunduk, siz bize çöplüğü reva gördünüz. Çöplükte defnedilecek bizim cenazemiz yok! Emirdağlılar çöplüğe atılacak insanlar değil! Siz kendi cenazenizi bir zahmet çöp toplama merkezine atabilirsiniz. Ama bunları bize reva görmeyin bu çok büyük ayıp!” dedi.

İl Koordinasyon Kurulu’na başkanlık eden Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış ise Başkan Kargın’a terbiyesizlik yapma diyerek tepki gösterdi. Başkan Kargın ben kimseye küfür ve hakaret etmedim, bu sistem böyle terbiyesiz işte! dedi. Toplantıya beş dakika ara verildikten sonra devam edildi.

Video

  • Okunma: 6766

Yorumlar (26)Yorum Yap

  • cango

    Bülbülün çektiği dil(i) belasıdır.

  • Eskişehir'den

    Aslansın. Doğruları, akıcılıkla söylemiş. Emirdağ bu adama sahip çıksın. Adam gibi bir adam gelmiş belediyeye.

  • Gokhan

    Helal olsun baskana biz emirdaglilar ne olursa olsun birbirine tutkundur kendi aramizda sorunlarimizi hallederiz ne belediyemize nede baskanimiza kimseye laf soyletmeyiz her zaman sahip cikariz

  • Metin Doğan

    Sn. Başkan seçildiğiniz günden bu tarafa Emirdağ dan yıllardır dışarı da ve çeşitli sektörlerde üst düzeyde yöneticilik yapmış ve halende yapmak ta olan bir Emirdağ lı olarak bu zamana kadar her yaptığın icratın ve açıklamaların sonuna kadar yerinde olup, önemli olan siyasetin alanı değil verilen hizmettir. Bu zamana kadar verdiğin her hizmete teşekkür eder, devamını dilerim,

  • Kaptan

    HERKESIN BI BÜYÜK AMIRI VARDIR ? ASIL AFYON VALSINI ANKARAYA SIKAYET ETMEKLAZIM 20.000 NUFUSLU EMIRDAGI ÖLÜLERI CÖPLÜKTE YATIYO DEMESI HAKARETTIR HALK ICIN ?
    O VALILER HANGI PARTI AYAGIYLA ORADALAR ? ÖNCE AFYONU TEMIZLESINLER ONDAN SONRA EMIRDAGINA HAKARET EDECEKLERINE YARDIM ETSINLER ? EMIRDAGLILARIN ESKISEHIRE BAGLANMASI NI BEN BU OLAYDAN SONRA UYGUN GÖRÜYORUM ? VALININ BILE AMIRI VAR EMIRDAGLILAR IMZA TOPLASIN ANKARAYA SIKAYET ETSINLER ?

  • murat

    Tek kelimeyle helal olsun baskanim gereken cevabi en guzel sekilde vermissiniz

  • soner kerman

    başkanın yapısını çok iyi bilirim yıllarca emirdagspor da beraber futbol oynadık kimseden cekinmez dogru bildigi yoldanda dönmez

  • Eskişehir

    Uğur bey tamamen haklı.Arkasında o kadar oy var.Biri seçilerek diğeri atama ile gelmektedir.Başkan Emirdağ a hizmet için bu yola girmiş ve çalışmaları bizleri sevindirmektedir.Para ile makam -mevki ile işi olmaz.Has Emirdağlı çocuğu olup-Emirdağlı da her zaman yanında olacaktır.Lakin bazı yerlerde susmakta bir cevap şeklidir.Mezarlığın karşısında bulunan arsa zengin iş adamlarımızca satın alınmalı belediye ye bağışlanmalı orası yeni mezarlık olmalıEskişehir e bağlanmalıyız.

  • eskisehir

    yakismis baskanim helal olsun ezdirmeyin kendinizi ve emirdaglilari

  • işte başkan

    Bunların herbiri derebeyi gibi olmuş, herkese düğme ilikletip kendilerini dev aynasında görüyorlardı.ses çıkartmadıkca nimetten sayıyorlardı bakın doğu güneydoğuda gıkları çıkmaz bu valilerin..biz türmen yörüğüz ya herşeye tamam dememizi bekliyorlar. Sonunda adam gibi adam çıktı hakkımızı aslanlar gibi savunuyor. Sonuna kadar seninleyiz başkanımm. Helalin var

  • adam

    Helal olsun emirdağ senin gibi mangal yürekli bir başkanın değerini inşaallah bilir, gurur duydum

  • başkan

    Helal olsun başkanım işte buu..göğsümüzü gere gere işte başkan böyle olur diyebiliriz.. konuşmasını bilen emirdağın hakkını savunan ilk defa emirdağa layık bi başkan. Hitabet çok güçlü ve ne dediğini bilen, mecliste bile nadirdir senin gibi konuşabilen.

  • has emirdağlı

    Sayın başkan Allah her zaman doğruların yanındadır.Rabbim yar ve yardımcın olsun

  • Emirdagli

    Hamza isminle yorum yazan sahis madem ki belediye baskaninin yaptigi yanlis ise sen ozaman anayin babayin baciyin akrabayin cenazesini posetleyim kapiyin onundeki cop tenekesine biraki ver olmazmi

  • Fatih sarıer

    Herkesin özü sizin gibi doğru olsa adaletin hüküm ettigi bi dünyada yaşardık

  • Kaptan

    DEMEKKI AFYON VALISI EMIRDAGI TUTMUYOR AYIRIMCILIK YAPIYOR ? VALININ BU TUTUMU EMIRDAGLILARI DISLAMAK VE RENCIDE ETMEKTIR SAYIN BASKANIMIZLA ALAKASI YOK ?
    20.000 NUFUSLU EMIRDAGIN MEZARINI CÖPLÜK DEMESI EMIRDAGLILAR IN ÖLENLERI CÖPLÜKTE YATIYOR DEMEKTIR ? SAYIN VALI ÖNCE AFYONA GIRMEDEN SU KANALI VAR ESAS ORASI KOKUYOR ÖNCE ORAYI TEMIZLESIN VE EMIRDAG HALKINDAN ÖZÜR DILEMESI LAZIM ?

  • pabucun oğlu

    kokuşmuş bir devlet düzenine karsı dikilen koskoca bir yürek. Başkanımı ayakta alkışlıyorum.Dualarımız onunla.Allah yar ve yardımcısı olsun

  • osman kırca

    Başkanım ağzına sağlık her kes haddini bilsin emirdağ gerçekten ölülerine sahip çıkacaksa önce diriler tek yürek olacak arkandayız işte delikanlı başkan siyaset insanı köreltmemeli Cenabı Allahın rahmeti senle olsun Delikanlı gibi yola devam laf olsun diye değil

  • Mocca

    MHP 'li degilim ama, Adamsin sayin BASKAN!
    CHP 'li de degilim, ama alkisliyorum.

  • SEDA

    Sayın Başkan Uğur bey i ayakta alkışlıyorum.Şu anki Emirdağ mezarlığının karşısındaki arsa boş durumda para olarak ne kadar tutuyorsa ivedi Emirdağ zenginleri orayı alıp belediye ye bağışlamalı ve mezar olarak orası kulanılmalı.Herkes görevini yapmalı.

  • çokda öneli değil

    vayy be hakkaten çok büyük kayıp olmuş; bugüne kadar bu insanı tanımamak.

  • Emirdagli

    Helal olsun Belediye baskani Ugur Serdara gercek vatan evladi iste emirdagli olmak budur baskan koltuk sevdalisi degildir millet sevdalisidir vatan sevdalisidir.Helal olsun baskan Allah yolunu acik etsinve yardimci olsun Emirdaga senin gibi delikanli mangal yurekli gerektiginde masaya yumrugunu vuran bir baskan gelmemisti.senden. Onceki baskanlar ve senden sonraki baskanlara sesleniyorum varsa yureginiz sizde ugur serdar baskan gibi karsinizda kim olursa olsun cevabinizi verin

  • Mehtap akın

    Başkanım ,ben sizin gibi cesur ,özü sözü bir ,kültürlü ,konuşması düzgün ,herkese kendini dinleten saydıran bir lider görmedim..çok tebrik ediyorum ,saygılarımı sunuyorum.

  • Hamza

    Alın emirdağlılar başkanınızı ve düştüğü durumu görün kendine terbiyesiz dedirtirene kadar konuşma adabını bilmeyen bir başkanı izlerken emirdağlı olmaktan utandım partisi bile bu adamı üslupsuzluğundan dolayı ihraç etmişse düşünmek gerek bizler Cengiz palaya kavkacı diyorduk şimdi onu arar olduk o enazından bürokrattı bu adam valiyle kavga eder vali yrd.kavga eder,kaymakamla kavga eder,ilçe milli eğri müd. Kavga eder nedir bu ya....

  • BİR CHP Lİ

    VALLAHİ BEN SANA NE DESEM BOŞ HELAL OLSUN SANA AYAKTA ALKIŞLIYORUM SENİ

  • seyfi

    Bilmiş ol ki, kalp bir kale, şeytan da kaleye girmek isteyen bir düşman gibidir.

    Kalbi şeytanın vesveselerinden korumak borç ve herkese "farz-ı ayn"dır. Şehvet ve gazap şeytanın giriş yollarıdır.

    Câhil sofu, şeytanın maskarasıdır. İşsize (boş gezene) şeytan iş bulur. İnsan şeytan gibidir, fakat insana benzer şeytan yoktur.

    Boş karın şeytanın zindanıdır. Çünkü ekmek derdi onun hîlesine, düzenine manidir.
    Şeyhülislâm Sa’dî Çelebi http://www.turkiyegazetesi.com.tr/vehbi-tulek/585841.