Başkan Kargın'dan Şok Çıkış

Haberler / Güncel

Başkan Kargın'dan Şok Çıkış

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ olağan kongresinde konuşma yapan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın Emirdağ’da göreve geldikleri andan itibaren neler yaptıklarıyla ilgili kısa bir konuşma yaptı. Emirdağ Belediyesi’nde verilen mücadeleyi işgal altındaki bir memlekette verilen mücadele gibi gördüğünü açıkladı.

Kargın gerçekçi çözümler üretmek adına çalışmalarını sürdürdüğünü dile getirdi ve sözlerine şöyle devam etti;” Şu anda el atıp da şurada çuvalladık diyebileceğimiz bir uygulamamız yok. Bunların hepsi üzerimizde gördüğü gibi varlığını hiç eksik etmeyen iktidar partisinin İçişleri Bakanlığı aracılığıyla teftişleri, müfettişleriyle ben gayet iyi yaşıyorum. Noktalama işaretleri dışında hatamızın olduğuna inanmıyorum. Şu yok; bu işi biliyoruz. Bu işi yaparken de hiçbir güce sırtımızı dayamadık sadece Allah’a sırtımızı dayamış durumdayız, O’na güveniyoruz. Yapmış olduğumuz hizmetleri ibadet gibi görüyoruz."

Emirdağ'da Milli Mücadele kapsamında mücadele ettiklerini sözlerine ekleyen Kargın; "Ağlama lüksümüz yok, sorunları görüp eyvah ne kadar büyük deme lüksümüz yok. Bu milletin en kötü zamanlarda ürettiği çözümleri çok iyi biliyoruz. Çanakkale’de de İnönü’de de gördük. Bu mücadelenin tamamını Milli Mücadele kapsamında görüyorum. Karşımızdakini düşman gibi görmesem de vermiş olduğum mücadele ekibimiz, meclisimiz, meclis üyelerimizle vermiş olduğumuz mücadeleyi işgal altındaki bir memlekette verilen mücadele gibi görüyorum.”dedi.

  • Okunma: 3773

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • kayısı

    esnaflara yazılan cezalar yüksek sayın baskan bunlara çözüm olsa iyi olur

  • Şok değil..

    Sayın başkan önce işçilerin tazminatını öde de sonra hükümete meydan oku..

  • yusuf

    Kibir mi yok.bu badana işlerini bırakın sıvacılar.

  • Mehmet Özkul

    Sayın Başkan,
    Allah yar ve yardımcın olsun.Yolun açık olsun.Hiçbir şey yapmasan da kibirlenmemen yeter.Sen Allah yolundan ayrılma şüphesiz ki Yüce Allah
    zalimler güruhunu doğru yola çıkarmaz.Vesselam

  • Pişmanlık

    Başkan herşeyinle mükemmelsin kusursuzsun emirdağdaki her şeyi sen yaptın sen olmasan buralar köy bile olamazdı!!!! Sütte leke var sen de yok... Hz Ömer görmeliydi seni...