BBP, Emirdağ Belediye Başkan Adayını Arıyor!

Haberler / Siyaset

BBP, Emirdağ Belediye Başkan Adayını Arıyor!

Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı İlçe Teşkilatlarını ziyaretlere devam ediyor. Bu kapsamda Büyük Birlik Partisi Emirdağ İlçe Teşkilatıyla beraber yemekli istişare toplantısı yapıldı. Büyük Birlik Partisi MKYK üyesi Cemil Çoker, İl Başkanı Murat Öksüz, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Çağlar ve Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Kocakavuk, Bekir Daldal, Kurtuluş Kazak ve İlhami Fidan’dan oluşan BBP heyeti Emirdağ ilçe başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Cemil Çoker: ‘’Bildiğiniz gibi Afrin harekatı devam etmektedir.Harekat kapsamında 10 şubat cumartesi günü on iki askerimiz , pkk-pyd’nin alçakça ve haince hazırlamış olduğu pususu üzerine şehit olmuştur. Şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Yakınlarına Rabbimizden sabır diliyorum.Büyük Türk Milletinin başı sağolsun.Bu büyük mücadelede devletimizin, iktidarımızın ve ordumuzun yanındayız.”

EMİRDAĞDA BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ OLACAK.
BBP olarak yaklaşmakta olan 2019 seçimleri için çalışmalarımız başlamıştır. Öncelikli hedefimiz yerel seçilerdir. Bu amaçla Emirdağ İlçe Teşkilatımızı ziyaret etmekteyiz. Teşkilatımız ile 2019 yerel seçimleri için istişare yaptık, eksiklerimizi giderdik. Yerel seçimler de Emirdağ belediye başkanlığı için aday belirleme çalışmalarımız başlamıştır. Emirdağ için mutlaka belediye başkan adayı göstermek istiyoruz’’dedi.

‘’Büyük Birlik Partisine çok büyük bir teveccüh var .Partimize yeni katılan Emirdağ’lı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Partimize katılımlar devam edecektir’’ diyen Cemil Çoker yeni üyelere parti rozeti taktı.

  • Okunma: 2974

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • isa şahbaz

    EMİRDAĞ BBP İLÇE BAŞKANLIĞI BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI BULDU. SEÇİM STARTI İLE İSMİNİ DİYER PARTİLER ACIKLADIKTAN SONRA NETLEŞTİRECEĞİZ.

  • MUHİTTİN EMRE

    BBP OLAN HER YERDE HUZUR VARDIR.KARDEŞLİK VARDIR.