BEB, Protokole İftar Verdi

Haberler / Güncel

BEB, Protokole İftar Verdi

Belçika’da başarılı faaliyetlere imza atan BEB (Belçika Emirdağlılar Birliği) Emirdağ’da, Emirdağ Girne caddesinde yeni açılan Petek Restaurant'ta iftar yemeği verdi. İftar yemeğine ev sahipliği yapan BEB adına dernek yönetim kurulu üyeleri; Mustafa Özdemir, Muhammed Ali Kaya, Emir Eryüce, Şükrü Kahya hazır bulundular ve davetlileri ağırladılar.

Düzenlenen iftar programına Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, İl genel meclisi üyesi Mevlüt Ergürbüz ve İzzet Azbent, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, Davulga Belediye Başkanı Salih Gündoğan, AK Parti Emirdağ ilçe Başkanı Serkan Koyuncu, CHP Emirdağ ilçe Başkanı Recep Özer, EKDAD Derneği Başkanı Abdullah Halaç, Emirdağ Belediye meclis üyesi Abdil Demiral, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe, Emirdağ Kent konseyi Başkanı Ahmet Yiğiter, Diş hekimi Nevzat Ballıpınar, işadamları, gazeteciler ve davetliler katıldılar.

Din görevlisi Hüseyin hocanın yemek duası sonrasında, Muhammed Ali Kaya, BEB Derneği adına davetlilere seslendi “ Bugün yemeğimize katılan tüm davetlilerimize BEB yönetimi adına teşeşkkür ediyorum. BEB Emirdağ üzerine Belçika’da ve Emirdağ’da sosyal projeler ve etkinliklerle çalışmalarına devam ediyor. Sizlere daha yakın olabilmek adına böyle davetlerimize geleneksel olarak devam ediyoruz. Katıldığınız için tekrar teşekkür ediyorum” diye kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

Fotoğraflar

  • Güncelleme: 25.07.2014 11:50
  • Okunma: 2785

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • kacerlili

    YEMEZLER!
    Protokole et döner, diğer davetlilere sulu güveç. Protokole POZİTİF AYRIMCILIĞA HAYIR!!!! YEMEZLER!!!!!

  • cabbar

    Allah Bebden razi olsun bu ramazanda garip gureba fakir fukara olan protokolün karnını doyurmuş gercekten büyük sevaba girmişler