BEB'e Teşekkür Ettiler

Haberler / Güncel

BEB'e Teşekkür Ettiler

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve beraberinde Kanal 3 TV Haber müdürü Yasin Köksal ve program yapımcısı Hamza Top ile birlikte Belçika ziyaretini gerçekleştirdiler. Ekip, engelli durumda bulunan gaziler, anneleri, babaları ve çocuklarına dağıtılmak üzere düzenlenen engelli araç kampanyasını destekleyen ve katkı veren dernek ve kişilere plaket sundular.

Ziyaret sırasında Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı dernek ve çalışmaları hakkında bilgi verdi, ziyaretten memnun olduklarını söyledi. BEB Başkanı Osman Mızrak'a teşekkürlerini ileten Kumartaşlı burada bir belge de Mızrak'a iletti.

BEB başkanı Osman Mızrak da, şehit yakınları ile gazi ve yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını belirterek, şehit ve gazilerimize minnettarız, dedi. Karşılıklı bilgi alışverişi ve iyi dileklerden sonra, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı başkan Osman Mızrak’a çerçeveli plaket ve gazi nişanı madalyası takdim etti.

Belçika gezisinin öncesinde, Kanal3 TV Gecenin Rengi Proğramında Hamza Top ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, gazi ve şehit yetimlerine dağıtılacak olan engelli araçlar için kampanya düzenlemişlerdi...Engelli durumda bulunan gaziler, anneleri, babaları ve çocuklarına dağıtılmak üzere düzenlenen engelli araç kampanyasına Belçika’da duyarlı iş adamları ve derneklerden büyük ilgi var.

Başkan İsmail Kumartaşlı, bu kampanya ve başka yardımların toplanmasında sadece Mehmetçik vakfı ve kendi derneklerinin resmi olduğunun altını çizdi. Başkan Kumartaşlı, diğer yardım ve para toplayanlara itibar edilmemesi gerektiği ve logo ve derneklerin isimlerini kayıt etmelerini ve bizlere bildirilmesini rica ediyoruz diye seslendi.

Başkan İsmail Kumartaşlı, engelli araçlar için çalışmalar yapan derneklerimize ve yardımda bulunan tüm gurbetçilerimize şükranlarımızı sunuyoruz, diyerek memnuniyetlerini ifade etti.

  • Okunma: 2001

Yorumlar (0)Yorum Yap