"Belçika Fahri Konsolosluğu'na Talibiz"

Haberler / Güncel

Belçika Fahri Konsolosluğu'na Talibiz

Belçika Meclisinde Emirdağlı Milletvekilleri arasında yer alan Emin Özkara, Eskişehir’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Emirdağlılar Vakfı ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u makamında ziyaret etti. Türkiye’yi ve Emirdağ’ı Belçika Meclisinde temsil eden Milletvekili ve Meclis Başkan Yardımcısı Emin Özkara Eskişehir’e gelerek Emirdağlılar Eğitim ve Kültür Vakfında görüşmelerde bulundu. Emirdağlı olarak Belçika’da öncelikle Türkiye iyi bir şekilde temsil etme hedefinde olduğunu söyleyen Milletvekili Emin Özkara üç dönemdir, hedefimizi yükselterek hizmet verdiklerini belirtti.

Emirdağlılar Vakfı Uluslar arası Amorium Kültür Evi’nde yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca, Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Suat Er, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı İlker Özokçu, Atatütkçü Düşünce Derneği Başkanı Azmi Kerman, Emirdağlılar Vakfı Başkanı Dr. Orhan Özkır’ın da katıldığı toplantıda, 2015 yılı itibariyle Emirdağlılar genç neslin bir arada olabilmesi ve Emirdağ Markasının layığı ile temsil edilmesi kararı çıktı.

"Belçika Fahri Konsolosluğu'na Talibiz"
Ekip daha sonra Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt' u makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Kurt, Emirdağ nüfusunun Belçika gibi Eskişehir’de önemli bir yerde olduğunu özellikle de Odunpazarı bölgesinin Emirdağ nüfusuyla büyüdüğünü söyleyerek, Milletvekili Emin Özkara’ya "meclisinizde görüşülmek üzere Eskişehir Belçika Fahri Konsolosluğu’na talibiz, bunun için destek vermenizi bekliyoruz" dedi.

Bunun üzerine Milletvekili Emin Özkara, "bu önemli bir düşünce Emirdağlılar Vakfı’nın da hep talebi bu yöndedir, sizin bu talebinizi şahsen destekliyorum ve Belçika da diğer milletvekili arkadaşlarımla görüşüp bu çalışmayı hızlandıracağım" şeklinde konuştu.

Vakıf Başkanı Dr. Orhan Özkır da Eskişehir’deki Emirdağlıların önümüzdeki dönemde Emirdağ Marka değerini yükseltmek ve gençlerin bu bayrağı taşıma yolunda önünü açarak hizmetlerimizi sürdüreceklerini söyledi.

  • Okunma: 3374

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • Azziyeli

    Bu tür haberler şöyle biterdi:
    "Misafirlere BÜKME ikram edildi."
    Eksik olmuş.

  • Has emirdağ lı

    Aman EMIRDAĞ'A bir çivi caktirirsiniz. Emirdağ uzerinden rant saglarlar Büyükşehire yatırım yaptirirlar . Yazık !

  • emincim

    Emin belçikada hangi yaralı parmakla ilgilendin de fahri işlere giriyorsun

    Emirdağ belediyesine getire getirebilyosan o fahri işleri bırak eskişehirde klip çekmeyi

    vakıf ya da dernekler nereye yaranacaklarını şaşırdılar bizde milletvekili var alın kullanın ama bize de sahip çıkın kızarız yoksa haaaaa!

    tek kelime ağzı sulananların sularını silmeye çalıştığı bi sistemin haberini okuduk

    KOMİK