Belçika'da Fenerbahçelilerden Kampanya

Haberler / Spor

Belçika'da Fenerbahçelilerden Kampanya

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından başlatılan ‘Hedef 1 Milyon Üye‘ kampanyası çerçevesinde 19 Nisan 2016 tarihinde Belçika Fenerbahçeliler Derneği’nin ev sahipliğinde Fenerbahçeli yöneticiler bilgilendirme, üyelik işlemleri ve çeşitli organizasyonlar için Belçika’ya geliyor.

Belçika Fenerbahçeliler Derneği başkanı iş adamı Mahmut Korkmazer, 19 Nisan Salı günü saat:20.00'da Birmingham Palace-Rue du Birmingham 112–1170 Bruxelles yapılacak toplantı ile yaptığı açıklamada ‘Hedef 1 Milyon Üye’ kampanyasının tanıtımının yanı sıra, temsilci üyelik, kongre üyeliği işlemlerini Fenerbahçe Spor kulübünün değerli yöneticilerinin katılımı ile Belçika’da yaşayan Fenerbahçe’lilere anlatacağız. Bunun yanı sıra Belçika Fenerbahçeliler Derneği’nin yeni yönetim kurulu üyelerini de yöneticilerimize ve taraftarlarımıza tanıştıracağız.” diyerek yapılacak toplantıya tüm Fenerbahçeli taraftarları davet etti.

2007 yılında işadamı Mahmut Korkmazer’in başkanlığında kurulan Belçika Fenerbahçeliler Derneği’nin yeni yöneticileri :Başkan-Mahmut Korkmazer, Osman Bilal, Aydoğan Gemici, Candan Özkara ve Murat Koyuncu’dan oluşuyor. Belçika Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri Candan Özkara ve Osman Bilal ise yeni yönetim kurulu ile derneğimize yeni üye kayıtlarına hız verdik diyerek
“Belçika Fenerbahçeliler Derneği’ne üyelik şartlarını:
1- Adet vesikalık yeni çekilmiş fotoğraf,
2- Belçika veya Türkiye kimlik kartlarının arkalı önlü fotokopisi,
3- 30 Euro aidat
gerekmektedir. Üyelerimize özel vereceğimiz kimlik kartları ile Fenerbahçe’mizin Avrupa’da oynacağı maçlarda üyelerimiz avantajlı olacaklar ” dediler.

Temsilci üyelik nedir ne gibi faydalar sağlar?
Üyelik giriş ücretinin %20 sini ödemek sureti ile temsilci üyelik hakkını elde eden kişidir. Temsilci üye de gururla taşıyacağı ve özel faydalar sunan bir karta sahip olur. Fenerbahçe kimliği ile kulübün tüm tesislerinden ve sağlanacak her türlü indirimlerden yararlanır.Temsilci üye şubelerde delege seçilmesi halinde kulüp genel kurullarında oy kullanılacağı gibi seçme ve seçilme hakkını elde eder. Delegelerin kongreye katılım için yıllık aidat borcu olmaması şarttır.

Kongrelere kimler, nasıl katılır?
Üye giriş ücretinin tamamını ödemiş üyeler ile şubelerin Yönetim Kurulu başkan ve yönetim kurulu ile seçilmiş delegeler genel kurullara katılabilirler.. Kongreye katılım için yıllık aidat borcu olmaması ve süresi içinde yatırılması şarttır.
Yurtdışından Başvuru
Yurtdışından da başvuru yapılabilmektedir. Yurtdışından başvuru için, mavi kart veya TC Kimlik numarası olması zorunludur. Sabıka kaydı, konsolosluklardan alınmalıdır.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ ÜYELİK ÜCRETLERİ
Fenerbahçe Spor Kulübü Üyelik giriş ücreti 10.000 TL,(Yurtdışı karşılığı döviz) Temsilci Üyelik giriş ücreti 2.000 TL(Yurtdışı karşılığı döviz)‘dir.
-Giriş ücretleri bir seferlik alınır.
-Üyelik aidatı yıllık sadece 50 TL ‘dir. Haber&Fotoğraf: Şükrü Sağlam-BelTurkHaber

  • Okunma: 2759

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Engin dk

    Osman abiden baskasi yalan.Abi sen birak bu isleri neyapacaksin bu takim adami kanser eder isine gucune bak hatta geri don danimarkaya sen gideli genclik dagildi fc avrasya coktu 90 uyeyle bizde seni bekliyoruz burda fenerde fener bu ne yaaaa yorma abi kendini

  • Drogba

    ''Üyelerimize özel vereceğimiz kimlik kartları ile Fenerbahçe’mizin Avrupa’da oynacağı maçlarda üyelerimiz avantajlı olacaklar ” dediler.''

    hahahhaa :))