Belediye'den Okul Temizliği

Haberler / Güncel

Belediye'den Okul Temizliği

Emirdağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da sonbaharın gelmesiyle mevsim şartlarına uygun çalışmalar başladı. Genel temizlik çalışmalarına, yeni eğitim öğretim yılının başlaması da dikkate alınarak öncelikli olarak okul bahçeleri ve çevrelerinden başlanıldı. Bu kapsamda okul bahçesinde hem görüntü kirliliğine neden olan hem de okul bahçesi içerisinde ve çevresinde ulaşıma engel olan kurumuş ve zararlı otlar biçiliyor.

İlçe genelinde belirli bir program dahilinde gerçekleştirilen çalışmalarla okul içlerindeki yollar temizleniyor, bitkiler budanıyor, yabani ve kurumuş otlar biçiliyor. Yapılan çalışmalarda ayrıca bahçelerden sarkarak yürüme yollarını engelleyen dallar budanarak oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçiliyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde yürüttüğü kapsamlı çalışmada, öncelikle uygulama noktaları ve alanları belirleniyor. Tespitler neticesinde oluşturulan program dahilinde belirlenen alanlarda belirli günlerde temizlik ve bakım çalışmaları yürütülüyor.

Yapılan çalışmalarda belirlenen alanların da temizlenmesiyle hem okul içerisindeki öğrenciler hem de vatandaşlar için koşullar iyi hale getirilmiş olacak. Vatandaşların memnuniyetini kazanan temizlik çalışmaları ise hava koşulları elverdiği sürece kış döneminde de ilçe genelinde belirli program dahilinde sürdürülecek.

  • Okunma: 2020

Yorumlar (0)Yorum Yap