Belediye'ye Kurumsallığı Biz Getirdik

Haberler / Yerel 2014

Belediye'ye Kurumsallığı Biz Getirdik

Emirdağ Belediye Başkanı ve AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Cengiz Pala belediye hizmetlerinde de önümüzdeki dönem daha iddialı olacaklarını belirtti. Daha önce Afet Koordinasyon Merkezi, Yeni İtfaiye Binası, her mahalleye muhtarlık binası projeleri ile 24 saat iletişim,destek ve çözüm merkezi kuracaklarını belirten Pala bu merkez hakkında açıklama yaptı. Pala; " Emirdağ Belediyesi biz geldiğimizde yazılım programı bile olmayan, kurumsal kimliği hiç olmayan bir kurumdu.Biz belediyemize kurumsal kimlik kazandırmakla kalmadık; bölgemizde e-devlet sistemine geçen ilk belediye olduk.Artık afetlere hazırlıklı bir kurum olmalıyız.Bunun yanısıra 24 saat çözüm üreten bir merkez olmalıyız.Bu sebeple bir merkez oluşturacağız.Belediye artık her saat her problemde vatandaşının hizmetine daha kolay koşacak."dedi.

  • Güncelleme: 27.03.2014 00:18
  • Okunma: 2459

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • frds

    Bir mezbahası bile bulunmayan Emirdağına, gece Eskişehirden geldim, Akşehir otobüsü beni tepebaşında benzinliğin önünde indirdi. in cin top oynuyor. Haydi 7/24 çöz bakalım Cengiz Pala.

  • sariye

    Bes yildir cozum ureten bir belediye gormedik vatandasa esnafa halka hep sorun cikartan bir belediye baskani gorduk cok geeec gecmis olsun