Best Fly Her Gün Eskişehir'e Uçuracak!

Haberler / Güncel

Best Fly Her Gün Eskişehir'e Uçuracak!

Belçika ve Emirdağ'daki dokuz turizm ve seyahat acentasının bir araya gelerek oluşturduğu 'Best Fly' tur operatörü şirketi düzenlenen bir törenle kamuoyuna tanıtıldı.

Sıla Tours Brüksel ve Gent, İpekyolu Brüksel ve Emirdağ, Efes Voyage, Zafer Turizm Emirdağ, Anka Tourisme, SK Travel Zele ve Reis Tour seyehat acentalarının ortaklığında oluşturulan Best Fly tur operatörü şirketi Haziran ayından itibaren hergün Brüksel-Eskişehir hattında uçarak Belçikalı Türklere büyük hizmet verecek.
Best Fly' ın açılış törenine Saint-Josse Belediye başkanı Emir Kır, Brüksel milletvekilleri Şevket Temiz ve Hasan Koyuncu, Schaerbeek belediye başkan yardımcıları Sait Köse ve Sadık Köksal, Zele Belediyesi başkan yardımcısı Serdar Çelik başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli katıldı.
Best Fly' ın kurucu ortaklarından Sıla Tours seyahat acentaları sahibi Tülay Aktaş açılış töreninda konuklarını Fransızca olarak bilgilendirdi.
Haziran'dan itibaren hergün Brüksel-Eskişehir
Tülay Aktaş, konuşmasında" Türkiye'ye seyehat düzenleyen tüm acentaları bir çatı altında toplamak maksadı ile Best Fly'ı kurduk. 28 Ekim 2017 tarihinden bu tarafa Brüksel-Eskişehir arasında işbirliği yaptığımız havayolu şirketlerinin uçakları ile Charter uçuşlarımız sürüyor. Haziran ayından itibaren ise hergün Brüksel-Eskişehir hattında seferlerimiz başlayacak."dedi.
Konuşmasında Best Fly'ın 24 Mart tarihinden itibaren ise Antalya, Dalaman, İzmir ve Bodrum seferlerine de başlayacağını belirten Aktaş," Ramada Tour ile yaptığımız işbirliği ile de yaz sezonu boyunca Fas'a da uçak seferlerimiz olacaktır." diyerek bu anlamlı gecede kendilerini yalnız bırakmayan konuklarına teşekkür etti.
Best Fly' ın diğer kurucu ortaklarından Anka Tourisme sahibi Fatih Alıcı ise Türkçe olarak yaptığı bilgilendirmede " Vatandaşlarımıza hizmet götürme noktasında bu işi nasıl daha iyiye götürebiliriz? nasıl daha sağlıklı bir hale getirebiliriz? bunun çalışmasını yaptık. Artık insanların tahamüllünün kalmadığını, yolcularımız da dahil, bizler de dahil. Sıkıntılardan bıktık. Bu sıkıntıları kendimiz nasıl aşabiliriz? Bunun çalışmalarını yaptık ve Best Fly’i dokuz acentayla bir araya gelerek, faaliyete geçirdik. Yaklaşık 15 haftadır uçuşlarımız devam ediyor. Tüm yıl boyunca Eskişehir'e her Cumartesi günü yolcularımızı yormamak adına gündüz saatlerinde uçuşlarımız devam edecek." diyerek davetlilere teşekkür etti.
Best Fly' ın açılış törenine katılan Türk kökenli siyasetçiler ise Turizm seyehat acentalarının vatandaşlara daha iyi hizmet yolunda birlik olmalarından duydukları memnuniyeti belirterek, son 2-3 yıldır THY Brüksel seferlerinin bilet fiyatlarının aşırı pahalı olmasından dolayı siyasetçiler olarak çok şikayet aldıklarını, bu birliktelik ile hem vatandaşların hemde acentaların kazançlı çıkması temennisinde bulunarak, başarılar dilediler.

Best Fly Talihlisine Helikopter Turu
Best Fly' ın açılış törenine katılan davetliler arasında yapılan çekilişle Dilan Çekiç ücretsiz Helikopter turu kazandı.
Türk mutfağından yöresel lezzetlerin ikram edildiği resepsiyon ile açılış töreni sona erdi. Haber&Fotoğraf:Şükrü Sağlam

  • Okunma: 4922

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Hasan liman

    Hayırlı olsun katana millete.