Biçer, Bahçeli'yi Ziyaret Etti

Haberler / Siyaset

Biçer, Bahçeli'yi Ziyaret Etti

Haziran 2015 Genel seçimlerine hızlı giriş yapan Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili aday adayları MHP Genel Merkezi ziyaretlerine başladı. MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Abdil Demiral'ın ziyaretinin ardından diğer Emirdağlı milletvekili aday adayı Ahmet Biçer de Ankara ziyareti gerçekleştirdi.

MHP'nin Afyonkarahisar'da daha çok milletvekili çıkaracağını her platformda dile getiren Ahmet Biçer, "Liderimiz Genelbaşkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin çok selamlarını getirdik. İlgilerinden dolayı milletvekilimiz Kemalettin Yilmaz'a Genelbaşkan yardımcılarımız Sadir Durmaz, Emin Haluk Ayhan ve Zuhal hanım'a Myk üyemiz Erdem Karakoç ağabeyime, Genel Sekreter İsmet Büyükataman'a ve genelbaşkanımızın özel kalem müdür yrd Bilal Aydın kardeşime ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.

  • Okunma: 3359

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • gercek

    İyi güzel yazıyorsunuzda ahmet biçer afyondan müracaat etmiştir yine aday adayımızdır sanki emirdağ ilçe teşkilatına gelip danışıp müracaatı mı olmuşturda yanlış yapılıyor yaygarası yapıyorsunuz..elbetteki bütün aday adaylarına sırt dönülmez bağrına basılır ama emirdağ ilçe teşkilatı olarak tek adayımız ortak fikir abdil demiral dır..

  • hakki

    Abicim seni tanimam abdil demiralida sadece uzaktan emirdag sevdalisiyiz siyasi gorusum yok ancak senin oraya tek gidip diger adayin oraya ilce baskani ve baskanla gitmesi hic etik degil emirdagda ki MHP anlayisi bu olsa gerek TR de oldugu gibi CİKAR ustunden siyaset o yuzden benim oyum HDP ye gelin birde bunu deneyelim akp zaten bolecek bunlar bolsun

  • kadir bicer

    Saygideger abicim senin iyi bir siralamaya geleceginden eminim. Afyon genelinde tanınan bi isadamisin. Basarilar. Yalnz sunu demeden gecemiycem ilce baskani Ceylan Morca ve Bel. Bask. Ugur bey sen iyi bir sira aldiginda ne yuzle yannda olacaklar