Biçer'den Şehit Babasına Engelli Aracı

Haberler / Güncel

Biçer'den Şehit Babasına Engelli Aracı

Emirdağlı hayırsever Ahmet Biçer, şehit babasına engelli arabası hediye etti. Merkeze bağlı Çavdarlı köyünde ikamet eden şehit babası Fehmi Öğüt, ayakları tutmuyor. Engelli arabası sayesinde camiye rahatça gideceğini söyleyen Fehmi Öğüt, hayırsever Ahmet Biçer ve Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyon Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’ya teşekür etti.
80 yaşındaki şehit babası Fehmi Öğüt, elektrikli engelli arabası sayesinde köyde rahatça dolaşabileceğini belirterek, “Allah, yardımı yapan ve vesile olanlardan razı olsun. Engelli arabası ile işlerimi rahatça görebileceğim” dedi.

Emirdağlı hayırsever Ahmet Biçer, “Şehit ailelerine elimizden gelen yardımı yapmalıyız. Bizler de şehit ailesini sevindirmekten dolayı son derece mutluyuz. Bu vesile Dernek Başkanı5 İsmail Kumartaşlı ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.
Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyon Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, “Şehit yakınlarına bu türden yardımların artarak devam etmesini diliyoruz. Bizler, haftanın 7 günü şehit ailelerimizin gazilerimizin yanındayız. Çavdarlı köyündeki Fehmi Öğüt dedemize engelli arabası hediye eden Ahmet Biçer’e de teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Çavdarlı köyündeki Fehmi Öğüt’ün oğlu Hüseyin Öğüt, 1994 yılında Tunceli’de şehit olmuştu.

  • Güncelleme: 17.11.2014 12:19
  • Okunma: 3853

Yorumlar (4)Yorum Yap

  • Gururlu emirdağlı

    Bundan önce yapılan iyilik olup olmadığını bilemezsiniz. Öğrenmek isterseniz araştırın ben çok iyiliğini gördüm . Allah razı olsun ahmet abimden. Şayet aday olursa. Bütün oyum Ahmet abime.

  • onuncu köylü..

    Sağ elin verdiğini sol el bilmemeli...Yapılan iyiliğin reklamı olmaz,ayrıca kişiler rencide edilmemeli..Hem şimdiye kadar neredeydiniz?Seçimler yaklaşınca mı aklınıza geldi?

  • ali ocak

    Emirdagin emirdaglinin aradigi kisi Ahmet Bicerdir. MHPden 1 yada 2. sirayi bekliyoruz, Emirdag belediyesinin anahtarini verdik, simdide Milletvekilini Emirdagli sececez insallah. Oyum Ahmet Bicer'e.

  • ERHAN OKUTAN

    SEVGİLİ AHMETCİĞİM BU ÖRNEK DAVRANIŞINDAN DOLAYI SENİ CANİ GÖNÜLDEN KUTLUYOR,UĞRAŞLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM.