Bozkır, Emirdağ Kahvesinde Müjdeledi

Haberler / Güncel

Bozkır, Emirdağ Kahvesinde Müjdeledi

Türkiye Cumhuriyet Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Brüksel'deki Emirdağlıları ziyaret etti. Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Brüksel'de Avrupa Birliği ve Avrupa Parlamentosu'nda bulunan AB Bakanı Bozkır, Schaerbeek Mahallesi'ndeki Türk esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Cuma namazı sonrası Brüksel Fatih Camii cemaatiyle sohbet eden Bozkır, esnaflar ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Scaherbeek mahallesinde bulunan Emirdağ Kahvesi'ni de ziyaret eden Bakan Bozkır burada da vatandaşların sorunlarını dinledi. Brüksel Bölge Milletvekili Hasan Koyuncu'nun da yer aldığı kahvehanede Bakan Bozkır'a vize sorusu soruldu. AB Bakanı Volkan Bozkır Emirdağ Kahvehanesi'nde müjdeyi verdi ve "AB ile görüşmelerimiz devam ediyor çok yakında anlaşma sağlandığında Türkiye Vatandaşı olan herkes Shengen ülkelerine vizesiz gezebilecekler, ziyaret edebilecekler" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin Schengen bölgesindeki ülkelere vizesiz girebilecek olması en çok Emirdağlıları sevindirdi.

  • Güncelleme: 07.02.2016 21:55
  • Okunma: 2835

Yorumlar (0)Yorum Yap