Büyükelçi Açıkladı: Teknik Hata Var

Haberler / Güncel

Büyükelçi Açıkladı: Teknik Hata Var

Son günlerin önemli gündem konusu olan THY’nın Belçika – Eskişehir uçuşlarını iptal etmesiyle ilgili Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Büyükelçisi Hakan Olcay gazetecilerin sorularına cevap verdi. Olcay şunları paylaştı: ”Benim size verebileceğim bilgi şu şekilde, THY’dan aldığım teknik bilgileri paylaşmak isterim. Bildiğiniz gibi kış aylarında THY’nın uçağı kullanılmak suretiyle, Brüksel Eskişehir uçuşları buradaki özel bir seyahat acentası tarafından yapılmaktaydı. Yaz sezonunda ise bu şartlar doğrudan THY uçuşları olarak gerçekleştirilmekteydi. Bu sene sistemde gelen bir arıza nedeniyle yaz sezonu biletleri özel şirket üzerinden yaz sezonu içinde satılmış oldu ve çok düşük fiyatlarla satıldı. O fiyatlarla THY’nın uçması mümkün olmadığı için dolayısıyla uçuşları kaldırdılar.” dedi.

Video

  • Okunma: 1915

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Ersin YALÇIN

    Sayın Büyükelçim ,
    THY Brüksel Müdürü maalesef size doğru bilgi vermemiş.Zira satılan biletler THY rezervasyon sistemine kayıtlı.Teknik bir hata varsa buda kendilerine ait.Daha önceki yıllarda da benzer hata oldu ama THY vatandaşı mağdur etmedi.Biletli yolcuları fark almadan uçurdu.Şimdiki THY Müdürü basiretsiz ve taraf tutuyor.

  • Mehmet

    Etmeyin elci bey bunda hic zarar,hata , talep azligi falan yok olan su THY müdürünün menfaati düsünülerek kücük acentaya pesgeh cekilme olayi var eger bu ise el atacaksaniz THY müdürünü burdan almaniz yeterli olur.