Burcu Köksal, Emirdağlılardan Destek İstedi

Haberler / Siyaset

Burcu Köksal, Emirdağlılardan Destek İstedi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, “CHP iktidarında uygulanacak 'Beş Kalkınma Kuşağı' projesi kapsamında kamu yatırımları ve üretim hacmindeki genişlemeyle, ülke genelinde 5 yıl içinde 2 milyon ek istihdam oluşturacağız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal seçim çalışmaları kapsamında Emirdağ ilçesi ile ilçeye bağlı Davulga Kasabası ve Karacalar Köyü'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar'ı karış karış gezen CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal Emirdağ İlçesi'nde vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

ÇALIŞANLARIN MİLLİ GELİRDEN ALDIĞI PAY YÜKSELECEK
Emirdağ'lı vatandaşlardan CHP iktidarına destek isteyen Köksal, "Çalışanların milli gelirden aldığı payı yükselterek büyümenin kapsayıcı olmasını hedefliyoruz. Çünkü çalışanların gelirinin yükselmesini ikincil hedef kabul eden, yukarıdan damlama teorisine dayalı neoliberal ekonomi politikalarının çöktüğünü görüyoruz. Üretim ve verimlilik artışıyla destekleyeceğimiz yüksek ücret önceliğimiz sayesinde, daha insani ücret ve çalışma koşullarıyla çalışanların verimliğini artıracağız. Kamunun ve servet sahiplerinin kısmi fedakarlığıyla birlikte aşamalı olarak yükselteceğimiz ücret seviyesi, bir taraftan iç talebi artırarak canlanma oluştururken, diğer taraftan tasarruf miktarını artıracaktır. Ücret artışıyla nitelikli iş gücü oluşturma politikalarını destekleyeceğiz. Bu sayede küresel rekabette fiyat yerine, kalite ve katma değer rekabetiyle cari açığımızı azaltacağız" dedi.

BEŞ KALKINMA KUŞAĞI PROJESİ HAYATA GEÇECEK
Emirdağ İlçe merkezinin ardından ilçeye bağlı köy ve beldeleri ziyaret eden Milletvekili Köksal, iftar sonrasında ise Gebeceler Kasabası'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Köksal, "CHP iktidarında Beş Kalkınma Kuşağı projesi kapsamındaki kamu yatırımları ve üretim hacmindeki genişlemeyle, ülke genelinde 5 yıl içinde 2 milyon ek istihdam oluşturacağız. Kalkınmada öncelikli bölgelerimizin, ülkenin diğer illeri ile ticaret hacminde, 72 milyar dolarlık bir genişleme gerçekleştireceğiz. Kalkınma Kuşakları’nın büyümeye 1,5 puanlık katkı sunmasını ve kendisini finanse etmesini sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

BAYRAMLAR BAYRAM GİBİ YAŞANSIN
Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, bayramların bayram gibi yaşanması temennisini paylaştı.
Köksal, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Anadolumuz'da Ramazan Bayramı için Şükür Bayramı nitelemeleri vardır. Bir ay boyunca açın hâlinden anlayan, toklukla gururlanmayan, başkalarının haklarını yemeyen, adaleti gözeten, adaleti hatırlatanların bu bayram vesilesi ile şükretmesi doğaldır. Peki ya adaleti gözetmeyenler, hak hukuk tanımayanlar, neye şükredecektir? Bayram'ın ülkemize hak hukuk ve adalet getirmesini ülkemizde demokrasinin egemen kılınmasını diliyorum."

  • Okunma: 2424

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • emirdağlı

    10 yıl önce çokmu zengindik.

  • Emirdağlı

    Senelerin halk partilisiyim ama hiç bir zaman halkın partisi olmadı... halkı hep hor gören parti üyeleri var...bundan sonra oyun akp ye

  • Cengiz

    10 senedir Akp'ye ve Erdoğan'a oy veriyorum.Ama artık yeter gün geçtikçe daha da fakirleştik bu yüzden bu seçimde ben ve ailem Muharrem İnce'yi ve Chp'yi destekleyeceğiz.
    sayglarımla.