Çaykışla Köyü'nden Mehmetçik'e Destek

Haberler / Güncel

Çaykışla Köyü'nden Mehmetçik'e Destek

Emirdağ'da geçtiğimiz haftalarda Örenköy ve Karakuyu köylüleri tarafından Mehmetçik Vakfı'na yapılan desteklerin ardından Çaykışla Köylüleri biz de varız, dedi. Çaykışla köyü adına muhtar Hayrettin Çardak tarafından Afrin Operasyonuna giden askerler için başlatılan yardım kampanyasında Mehmetçik Vakfı'na 5 bin 735 TL maddi yardımda bulundu.

Emirdağ'a bağlı Çaykışla köyü halkının Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan askerlere yardım kampanyası başlattı. Muhtar Hayrettin Çardak'ın öncülük ettiği kampanyaya köyde ikamet edenler bağışta bulundu. Çaykışla halkı adına Mehmetçik Vakfına 5 bin 735 TL bağışta bulundu.

Çaykışla Köyü Muhtarı Çardak, “Terör örgütlerinden temizlemek için başlatılan operasyon da görev alan Mehmetçiğimiz ve sivil vatandaşlara destek olmak amacı ile böyle bir kampanya başlatıp destek olmak istedik. Vatandaşlarımızı ve Emirdağımıza bağlı diğer köylerimizi de başlatmış olduğumuz kampanyaya gönüllerinden koptuğu miktarda destek olmaları için davet ediyoruz” diye konuştu.

  • Okunma: 6322

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Yahya Şehan

    Tebrikler muhtarım, selam çaykışlaya

  • Fadime

    Ne mutlu güzel yurdumun güzel insanlarına