Cengiz'den Sağlam Adımlar

Haberler / Genel 2015

Cengiz'den Sağlam Adımlar

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili A.Adayı Cengiz Sağlam, Afyonkarahisar il merkezi’nde ve ilçelerde ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Cuma günü AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’ndaki coşkulu aday adaylığı açıklamasının ardından çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Sağlam; AK Parti Emirdağ İlçe Teşkilatı, Davulga Belediye Başkanlığı, Bolvadin-Özburun Belediye Başkanlığı, Bolvadin-Dişli Belediye Başkanlığı ve son olarak da AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı 57. İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılarak haftasonunu hareketli geçiren siyasiler arasındaydı.

Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Sağlam, yaptığı istişareler ve değerlendirmelerle bölge halkının isteklerini yerinde görüyor. 1 Mart 2015 Pazar günü Afyonkarahisar’da yapılacak olan temayül yoklamasına kadar yoğun temposunu sürdüreceği alınan bilgiler arasında yer alıyor.

Fotoğraflar

  • Güncelleme: 22.02.2015 22:56
  • Okunma: 3853

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • Erhan

    derya hanim

    ah birde avrupada kullanilan oylar il ve ilceleri etkilemeyecek.
    Yurtisindaki oylar Turkiye geneli icin gecerli olacak, onun icin Afyon listelerinde ust siralarda Emirdag'li aday gorme ihtimalimiz cok az, bosa ruya alemlerine sokmayalim insanlari

  • onur

    http://afyonanket.com/aday/49-cengiz-saglam.html


    arkadaşlar bu sitede de çalışma var sanal ortam önemli desteklerinizi bekliyoruz

  • onur

    http://afyonanket.kurtulusgazetesi.com.tr/aday/cengiz-saglam


    arkadaşlar yukarıdaki ankette cengiz abimize desteğimizi gösterelim tüm emirdağlıları hangi partili olursa olsun bekliyoruz

  • derya koçak

    afyon akp yönetimi ve genel merkez Emirdağlıların oylarını iyi bilmekte.Avrupa da afyon merkez kadar oy var Emirdağlıların.

  • kamil imre

    sayın Vekilim çalışmalara devam akp 2 nici aday olacaksın İnş Allah.