Çetin, Emirdağ'ı Ziyaret Etti

Haberler / Genel 2015

Çetin, Emirdağ'ı Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Aday Adayı olmak için Konya Vali Yardımcılığı görevinden istifa eden Doç.Dr.Sefa Çetin, Afyonkarahisar MHP ilçe teşkilatları ile istişarelerine devam ediyor.

Çetin, beraberindeki heyetle Emirdağ MHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı ve yönetim kuruluyla özelde Emirdağ, genelde Afyonkarahisar'daki siyasi gelişmeler hakkında görüş alış verişinde bulundu. Emirdağ ilçe Başkanı Ceylan Morca ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirip, adaylık sürecinde başarılar diledi. Akabinde Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'ı ziyaret eden heyet, kısa sürede çok başarılı ve çözüm odaklı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanını tebrik etti. Adaylık sürecinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ziyaretlerinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Sefa Çetin, Emirdağ ilçe ziyaretinde MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adaylarından Abdil Demiral'la da bir araya geldi. Çok samimi bir ortamda geçen sohbette aday adayları 2015 Genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisini iktidara taşımak için istişare ederek birbirilerine başarılar dilediler.

  • Okunma: 2403

Yorumlar (0)Yorum Yap