CHP Emirdağ Eğitimde!

Haberler / Siyaset

CHP Emirdağ Eğitimde!

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı, CHP Parti Okulu katkısıyla parti üyelerinin eğitimine başladı. CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, "Bu ülkenin CHP'ye ihtiyaç var" dedi.

CHP İl Başkanlığı, CHP Parti Okulu eğitmenlerinin katkısıyla üyelerin temel siyasi eğitimi programını başlattı. Eğitimler CHP İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda 2 gün 08.00-17.00 saatleri arasında devam etti. CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan toplantının açılışında yaptığı konuşmada "Biz yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Genel merkezimiz tarafından başlatılan Sandık Çevresi Sorumlularının belirlenmesi ve ardından alanda etkin çalışmaya başlayabilmesi için bu eğitimlerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu ülkenin CHP'ne ve bizlere ihtiyacı var. Hepinizin Mustafa Kemal'in askerleri olarak üzerinize düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getireceğine inancım sonsuz. Zafer inananın, zafer çalışanındır" dedi.

SEÇİMİN KAZANILMASI İÇİN ÖNEMLİ

İlk eğitim Parti Okulu eğitmeni Serpil Ejder tarafından verildi. CHP İl Eğitim Koordinatörü Bora Kararkaya'nın verdiği bilgiye göre bu eğitimlerde başarılı olan ve parti okulu eğitmeni olmaya hak kazanan üyeler 15 gün sonra Marmaris'te Ege Bölgesi eğitmenleri ile birlikte 3 günlük kampta, eğitime tabi tutulacak. Afyonkarahisar'da CHP'li üyelerin ve sandık çevresi sorumluların eğitimine hız verecek olan bu projenin CHP'nin seçimleri kazanmasında kilit rol oynayacağı ifade edildi.

CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı'ndaki eğitime CHP Emirdağ İlçe Başkanı Recep Özer ve partili Mehti Sarıtaş katıldı.

  • Okunma: 3486

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Frhat

    Atatürkün Kurmus oldugu Partide Bugüne kadar 6 ok Ilkelerinden Hangi birisini yaptinizki?
    Cumhuriyetcilik=0
    Halkcilik=0
    Milliyetcilik=0
    Laiklik=0
    Devletcilik=0
    Inkilapcilik=0
    Ancak resimdeki gibi elinizde pankart her seferinde Türkiyenin önünde takoz oldunuz..Baska da bi ise yaramadiniz..Anitkabirdeki kalksa halinize bi baksa Beni daha derinlere gömün sunlarin rezilligini görmeyim der utanir CHP nin bugünkü konumundan.....