CHP Emirdağ Eski Günlere Dönüyor

Haberler / Güncel

CHP Emirdağ Eski Günlere Dönüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ İlçe Başkanlığı, son yıllarda Emirdağ'daki siyasi ve sosyal faaliyetlerini yeniden harekete geçirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Siyasi teşkilatlanma anlamında kadın kolları çalışmalarıyla kadın kolları başkanlığını harekete geçiren CHP Emirdağ İlçe Başkanlığı, sosyal yaşamda kadınların daha çok halkın içinde olmasını sağlamaya başladı.

Emirdağ ilçe merkezinde ve köylerinde 16 Nisan Anayasa Değişikliği Referandum oylamasıyla çalışmalarını hızlandıran CHP Emirdağ İlçe Başkanlığı geçtiğimiz günlerde CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'i Emirdağ'a gelmesi ve özellikle yıllar öncesinde olduğu gibi Emirdağ Uzun Çarşı'daki birliktelik yürüyüşleri CHP'ye gönül veren Emirdağlıların ciddi desteğini alarak aktif siyasi yaşama daha fazla partilinin katılması için önemli bir program düzenlemiş oldu.

Emirdağ'da düzenlenen konferans gibi etkinliklerle partiye gönül verenlerin yanı sıra; güncel konulara ilgi duyan farklı siyasi düşüncelere sahip Emirdağlıların da ilgisini çekmeyi başaran CHP Emirdağ İlçe Başkanlığının önümüzdeki günlerde Emirdağ ve köylerinde ciddi parti çalışmalarının yapacağı alınan bilgiler arasında yer alıyor. CHP Emirdağ İlçe Başkanlığını yürüten Recep Özer ve yönetiminin 16 Nisan'da Emirdağ'da çıkacak olan hayır oranını önemsedikleri alınan bilgiler arasında yer alıyor.

  • Okunma: 5265

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • Göbelek

    Abi kim bu göbelek grubu çok merak ediyorum.yıllardır emirdağda bazı chpliler için bunlar göbelek grubundan diyorlar.Kim bunlar isim verin de bilelim ?

  • Nadide Yüksel

    göbelek grubuda katılsın o zaman şimdi birlik zamanı hayır diyelim HAYIRLI olsun

  • özemirdağlı

    Göbelek grubu olmadan bu hareketlenme ancak spor yuruyusu olur...