CHP Emirdağ İlçe Başkanını Arıyor

Haberler / Siyaset

CHP Emirdağ İlçe Başkanını Arıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ İlçe Başkanlığı olağan kongresi 10 Aralık 2017 Pazar günü Emirdağ'da gerçekleştirilecek. CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından yapılan programa göre 10 Aralık'ta Emirdağ ve Bolvadin'de ilçe kongreleri yapılacağı bildirilmişti.

CHP Emirdağ İlçe Başkanlığı için halen bir başkan adayının olmaması CHP'li seçmeni düşündürmeye başladı. Mevcut başkan Recep Özer'in yeniden aday olmayacağını çeşitli ortamlarda söylemesinin ardından gözler Emirdağ'daki CHP'lilere çevrilmişti. Çeşitli isimlerin gündeme gelmesi ve ardından herhangi bir adayın olmaması seçime günler kala ilçe yönetimini düşündürmeye başladı.

CHP Emirdağ İlçe Başkanının genç bir başkana ihtiyacının olduğu partililer arasında konuşulurken herhangi bir aday isim ya da isimlerinin telaffuz edilmemesi pazar günü yapılacak ilçe başkanlığı seçiminin mevcut başkan Recep Özer'e kalacağını ortaya koymaya başladı.

  • Okunma: 4011

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • Cabbar

    benim oyun Sabri efeye ancak secimlerde CHP yi o kurtarir
    degerli Emirdagli hemserilerim .

  • Mustafa

    CHP Emirdağ İlçe Başkanlığı Pazar günü saat 11:00'da yapılacak olan kongre için tarafıma mektup gönderdi.(Davetiye niteliğinde).Dikkatimi çeken direkt tarih oldu zaten çünkü 11 Aralık Pazar günü diyordu davetiyede Kongre tarihi için(11 Aralık pazartesi gününe denk geliyor normalde) .Tarihi bile doğru dürüst yazamayan bi başkan yıllardır Emirdağ'da köklü bir siyasi partinin başkanlığını yapıyor.Yazık ki ne yazık.Üzülüyorum , utanıyorum.Partim kimlere kalmış.

  • Servet

    Valla Erhan'cım zaten bu yüzden bu halde partimiz.Bak akp'ye adamlar bir oy bir oydur diyor.ama senin gibi zihniyetler yüzünden partiden soğuyor insanlar.

  • ERHAN

    PEK DE LAZIMDI SENIN OYUN..

  • Servet

    Mevcut başkan sayın Recep bey'le olmaz bu iş.Gerçi halihazırda da CHP ilçe başkanlığı yapabilecek bir isim yok Emirdağ'da.Ben Parti üyesi olarak , Recep Özer göreve devam etmek isterse kongre salonunu terk ederim.Bir daha da oy moy vermem.