CHP Emirdağ Kongreye Gidiyor

Haberler / Siyaset

CHP Emirdağ Kongreye Gidiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, 25 Kasımda Çay-Sultandağı’nda İlçe kongresini gerçekleştirecek. 26 Kasımda Dazkırı-Başmakçı İlçe Kongrelerini yapacak olan CHP, 1 Aralık’ta Bayat, 2 Aralık’ta Dinar-Evciler, 3 Aralık Merkez İlçe, 4 Aralık Sandıklı-Hocalar-Kızılören, 6 Aralık İhsaniye, 8 Aralık, Çobanlar-Sinanpaşa, 9 Aralık Şuhut ve 10 Aralık’ta Emirdağ-Bolvadin kongreleri ile tamamlanacak. Son olarak 24 Aralık’ta CHP İl Başkanlığı kongresi yapılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ İlçe Başkanlığı adaylığı için farklı isimler konuşulmaya başlandı. Mevcut başkan Recep Özer'in aday olup olmayacağı kesinlik kazanmamışken; CHP Emirdağ'da kulis çalışmaları başladı. 10 Aralık'ta yapılacak olan İlçe Başkanlığı seçimini www.emirdag.gen.tr'den takip edebilirsiniz...

  • Okunma: 3139

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Canberk

    Ben 21 yaşında bir genç olarak CHP'nin Emirdağ'da şubesi olduğunu yeni öğreniyorum.Demek ki mevcut yönetim görevini iyi yapamıyor.Desteklediğim partiyi sosyal medyadan değil de direkt iletişim kurarak takip etmek isterdim.Bu konuda Akp kadar olamamışız demekki.

  • Selim

    Recep Özer aday olursa CHP benden bir daha oy alamaz.