CHP Emirdağ'da Hareket Başladı

Haberler / Özel Haber

CHP Emirdağ'da Hareket Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi, yerel seçimler öncesinde belediye başkanlıklarına ve belediye meclisi üyeliklerine aday olacak olan adaylarını belirlemek amacıyla belirlediği süreyi uzattığını açıkladı. 2 Eylül 2013’e kadar olan aday adaylığı başvuruları Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ İlçe Başkanlığı’nı da hareketlendirdi. Cumhuriyet Halk Partisinden Emirdağ Belediyesi Başkanlığına aday olacakları belirleyecek olan bu süreçte CHP Emirdağ’a belediye başkanlığı adaylığı için sadece Mehmet Pala’nın başvurduğu öğrenildi. Siyasi kulislerde ismi geçen belediye başkan adaylarının başvurularının olmaması dikkatlerden kaçmazken, 2 Eylül’e kadar olan sürede belediye başkanlığı için başvuracak isimlerin olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki Belediye Meclisi'nde durum ne? Devamında...

Belediye Meclisi Revaşta
Emirdağ Belediye Meclisi’ne üyelik için de aynı süreci kullanan CHP Emirdağ İlçe Başkanlığı; meclis üyesi olmak için başvuruları almaya devam ediyor. CHP üyelerinden Barış Can, Şerife Okutan’ın resmi başvurularının alındığı bildirilirken; farklı adayların olduğu isimlerin daha sonra bildirileceği alınan bilgiler arasında.

  • Okunma: 3422

Yorumlar (9)Yorum Yap

  • Emirdagli erol

    Insallah AKP alacak aday kim olursa olsun biraz benim hemserilerimde nankorluk var galiba

  • Uğur Bilal

    Atom ben döneğim yada değilim bu benim sorunum. Mehmet pala sempatikmiş sen onu benim külahıma anlat. Ben mehmet pala'yıda cengiz pala'yıda, ceylan morca'yıda tanıyorum. O seçimde oy kullanmadım. Ama kullansaydım oyumu ceylan morca'ya verirdim. Belediye seçimlerinde benim için partinin hiç bir önemi yok adaya oy veririm. Ben söz verip başka yere oy vermedim vermemde. Bunu en iyi akpliler bilir. Kime oy vereceksem bunu herkes bilir. Birikerinden sizler gibi çekinsem adımı yazmam. Bende senin yaptığın gibi atom türü birşey yazarım.

  • atom

    söz veripte sözünde durmayan kaypak insaların sayesinde chp kazanamadı ve halada chpnın yuzune gulup ardından vuranlar cok mehmet pala gayet sempatik bir insan cengiz paldan iyidir bu bir gercek :) ugur bilal sana gelince artık chplı degilim diyorsun sendemi döneksin ak partiye :)

  • bxlden ugur

    mehmet palayla bu is olmaz arkadaslar daha karizmatik daha sempatik bir aday lazim

  • Uğur Bilal

    Yerli köylüden daha ziyade. Emirdağ chp tabanında çatırtılar var. Bununda en büyük sebebi inançlı olan kesim diğerleri. Ben inançlı olan kesimden olan chp'lilerdendim. Ancak bugünki hem merkez yönetim hem ilçedeki yönetim. Benim ve benim gibi olan bir çok chp'liye çok ters geliyor. Bununda en büyük örneğini bundan önceki belediye seçimlerinde gördük. Ben ve benim gibi düşünen grup oylarını dsp'ye kaydırdı. Kaydırmayada devam edecek. Artık şükürler olsunki chp'li değilim.

  • oguz Yeşilördek Barbaros Emlak Antalya

    Kardeşim Emirdağ yerlileri Eskişehir'de İstanbul 'da Bursa 'da İzmir 'de Uzun Çarşıya bir bakın kaç Emirdağ 'lı Kaldı Yerli Köylü diye ayırarak hem ticaret yapıp para kazanacaksınız hem de köylü diye yere batıracaksınız Emirdağ hep bundan kaybetmiyor mu Yerli başkan adayı çıksa nüfusa oranla % kaçı yerli istatistiksel olarak yine köylü oyu alacak ve yönetecek bunun için artık şu köylü şehirli ayırımından vazgeçip insanların ilçe merkezinden alış verişini kolaylaştırıp Emirdağ 'ı Modern büyük bir köy görünümünden kurtarmaya çalışsanız çalışılsa acaba daha iyi olmazmı ??????????

  • çavus

    CHP emirdagda hareketlense ne olur ki.Kaliteli ve deneyimli kôklû bir aday olmayinca ancak hava gazi alir hava gazi.Brûkselden çavus

  • murat

    Sibel kumal erenoglu var aday EMIRDAGIN palalardan cekti ne eskiden carsi camisi yesildi ömer pala beton yapti

  • derya

    chp aday başka yokmu her partide bir pala var.Kardeşim Emirdağ ilçesinin yerlileri öldümü.chp ye gönül verenler kırpık ailesi yıldırım sülalesi-çıldır -sağlam sülalesi vs hiçmi aday yok anlam veremiyorum