CHP Emirdağ'da Sessizliğe Devam

Haberler / Siyaset

CHP Emirdağ'da Sessizliğe Devam

Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ İlçe Başkanlığı, 30 Mart 2014'te yapılan yerel seçimlerde favori olarak gösterilirken beklediği oyu alamadı. Bu mağlubiyet sonrasında herhangi bir açıklama yapmayan CHP Emirdağ İlçe Başkanlığı'nda sessizlik hakimiyetini devam ettiriyor. CHP Emirdağ İlçe Başkanı Recep Özer ve yönetiminin devam ettiği ilçe başkanlığı'nda herhangi bir istifa sesi duyulmazken çalışmalar rutin düzeyde devam ettiği alınan bilgiler arasında yer alıyor. CHP Emirdağ İlçe Başkanlığı için çeşitli isimlerin niyetlendiği hatta bu konuda kulislerin başladığı öğrenilirken; CHP'deki son durum önümüzdeki günlerde belli olacak!

  • Güncelleme: 10.04.2014 22:41
  • Okunma: 3165

Yorumlar (7)Yorum Yap

  • Ahmet

    2009 ve 2014 de iki kere aday oldu Mehmet PALA. Yazık oldu CHP ye o kadar oyu eridi gittı. Mehmet PALA nın yapması gereken istıfa etmesidir. Ve kaç kere söyledik CHP liler bile Mehmet Palaya oy vermediler. Yazık Emirdagın da başka aday olacak CHP limi kalmamış. Oturup özeleştiri vermek gerekiyor.

  • emirdağlı

    chp nin seçimi kaybedeceği aşikardı herkesde bunu biliyodu Allahtanki chp nin düştüğü hataya mhp düşmedide adayını değiştirdi ve u.serdar kargınla farklı bi biçimde kazandı.eğer onlarda eski adayları ceylan morcayla devam etselerdi bugün yine akp c.pala ile belediye başkanıydı bi sosyal demokrat olarak bunada şükür emirdağına hayırlı UĞURLU olsun yolun açık olsun Uğur başkan.

  • MİKEMMEL İŞÇİLİK

    yakışır mhp yle gizli ittifakınız tuttu cengiz gitsinde ne olursa olsun dediniz. cemaattte işin tuzu biberi oldu işi halletttiniz HELA L OLSUN TEBRİKLER.... PİYASADA SOLCU KALMAMIŞ MİLLETİN İÇİNE KURT GİRMİŞ.keMAL KILIÇTAROĞLU BİLE KURT İŞARETİNİ boşuna vermemiş.. gizli şifre buymuş.

  • DERYA KOYUNCU

    Kaybeden başkan adaylığından çekilmesınıde bılecek.Yeni yüzler yenı oylar demektır.Chp nin Emirdağ da taban seçmenı var.Önemlı olan arttırabılmak Anlayamadığım pala sülalesinden başka sülalemi yok Emirdağ da.Hep adaylar pala.

  • mhpli

    Recep hocama çok teşekkür ederiz bizim resimlerden çıktı alıp arkadaşlara dağıttığı için onun sayesinde güzel şeyler yaşıyoruz

  • aday ve oy

    chp yerel seçimlerde beklediği oyu alamadı mı. ne demek bu yaaaaaaaaaaaa. gösterdiği adayla 2600 oy bile çok onlara.

  • the end

    MEHMET PALA BAŞKAN OLSUN..)))))