CHP, Emirdağ'ı Dolaştı

Haberler / Genel 2015

CHP, Emirdağ'ı Dolaştı

CHP 2. Sırada Milletvekili adayı doktor Mehmet Ecer seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Mehmet Ecer, Bekir Kasap ve beraberindeki CHP Emirdağ İlçe Başkanlığı ve partililer Emirdağ ve çevresinde yaptığı çalışmaları sırasında Emirdağ Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Orkun Coşkun’u ziyaret etti.

Başhekim ziyaretinden sonra Emirdağ çarşısında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ecer, “Çok iyi güzel bir seçim çalışması yürütüyoruz. Türkiye genelinde olduğu gibi Afyon’da da CHP’ye ve adaylarına büyük bir ilgi var. Halkımız CHP’nin iktidar olmasını istiyor, CHP’nin halkçı politikalarını özlemiş. CHP enerjisini halktan alan ve onu yeniden halka tabana veren bir partidir. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı seçim beyannamesi aslında hükümet beyannamesidir. CHP iktidar olmak için yola çıktı ve 7 Haziran akşamı sizlerin oyları ile halkın partisi CHP birinci parti çıkacaktır” dedi.

Mehmet Ecer, Emirdağ sokaklarında daha kendini tanıtmadan yanına gelenlere CHP hükümeti ile nelerin değişeceğini anlatıyor. Ecer, “Türkiye’de sosyal adalet eşitsizliği var. Ülkenin belli bir kemsi bolluk içinde yaşarken halkın geniş bir kitlesi yokluk ve hatta açılık sınırının altında yaşıyor. CHP fakirden, asgari ücretliden, çiftçiden, emekliden kesip zenginlere vermeyecek, tam tersi zenginden alıp halka verecek. Asgari ücretten vergi almayacak ve 1.500 lira yapacak. Emekliler geçinemedikleri için ilerlemiş yaşına rağmen yeniden çalışmak zorunda kalmayacak. En düşük emekli maaşı 1.500 lira olacak. Üstelik Ramazan bayramında ve kurban bayramında birer maaş ikramiye verilecek” diye konuştu.

CHP Milletvekili adayı Ecer, “Toplum kutuplaştırıldı, ötekileştirildi. Oysa bu toplum ülkeyi birlikte kurtardı, kanlarını birlikte akıttılar ve Türkiye Cumhuriyetini birlikte kurdular. Bu hükümetin kendi seçmenin bile istemediği nasıl olacağı belli olmayan, ülkeyi bölünmeye götüren bir başkanlık sisteminden bahsediliyor. Bakın sizin hayatınızı kolaylaştıracak, yaşam kalitenizi arttıracak şeyler söylüyoruz, onlar sadece demagoji yapıyor. Biz asgari ücret 1.500 olacak diyoruz onlar başkanlık sistemi diyor. Biz çiftçi tarım, hayvancılık yapanlar kazanacak diyoruz onlar 100 bin angus inek getirerek et baronlarını zengin ediyor. Bu sistemi değişmeli. Bunun için görev size düşüyor” dedi.

  • Okunma: 2597

Yorumlar (0)Yorum Yap