CHP'den Emirdağ'da Gövde Gösterisi

Haberler / Siyaset

CHP'den Emirdağ'da Gövde Gösterisi

Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlere siyasi parti genel merkezleri hazırlıklara başlarken; yerelde de belediye başkan adayı, belediye meclis üyesi adayı ve il genel meclisi üyesi adayı olmayı düşünenler kolları sıvadı. Yerel seçimlerde belediyelere önem verdiğini her platformda dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlerde aday olmak isteyenler için süreci diğer siyasi partilerden daha erken başlatmıştı.

CHP'nin yerel seçim yarışı Emirdağ'da da erken başladı. Emirdağ'ın meşhur Salı pazarında yerel seçimler için ilk siyasi ziyaretçisi Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av.Kazım Kurt ve ekibi oldu. CHP'li belediye başkanı Kazım Kurt'a Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar, CHP'den Çifteler Belediye Başkan Aday Adayı Emirdağlı Sabahattin Tetik, CHP Emirdağ İlçe Başkanı Recep Özer ve Emirdağ İlçe Yönetimi eşlik etti.

CHP'li heyet ilk ziyaretlerini Emirdağ'a geçtiğimiz ay atanan Emirdağ Kaymakamı Halil İbrahim Acır'a gerçekleştirdi. Emirdağ Ziraat Odası'na da bir ziyaret gerçekleştiren CHP heyeti daha sonra Emirdağ'da esnaf ziyareti ve Salı Pazarı ziyareti gerçekleştirdiler. Emirdağ'daki esnaflardan ve vatandaşlardan yoğun destek gören Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, vatandaşların ilgisinden memnun olduğunu dile getirdi.

CHP'nin üst üste sürdürdüğü Emirdağ Belediye Başkanlığı'ndaki iktidarı 2000'li yıllardan itibaren sağ partilere geçmişti. Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Emirdağ'da partililerin iş yerlerinde ziyareti ve birçok vatandaşla bir araya gelmesi CHP'nin Emirdağ'da gövde gösterisi yaptığı şeklinde yorumlanırken; Cumhuriyet Halk Partisi, Emirdağ Belediye Başkan adaylığını düşünen isimlere sahada oldukları mesajını Başkan Kurt'un ziyaretiyle göstermiş oldu.

  • Okunma: 4111

Yorumlar (0)Yorum Yap