CHP'li Kadınlar Çınar Düğün Salonuna Sığmadı

Haberler / Yerel 2009

CHP'li Kadınlar Çınar Düğün Salonuna Sığmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ İlçe Başkanlığı 8 Mart Emekçi Kadınlar gününü kandil dolayısıyla bir gün erken kutladı. Kutlamalara 300’e yakın partilinin Emirdağ Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Heykeline bırakılan çelenk bırakıp, saygı duruşunda durmasıyla başladı. Saygı duruşunun ardından Çınar Düğün Salonuna geçen partililer buradaki eğlenceye katıldılar. Resmi verilere göre salonda bulunan 650 sandalyeye ek olarak 300 adet de tabure getiren CHP Emirdağ İlçe Başkanlığı, ayaktakilerle beraber toplam bin kişiye hitap edildiği duyurdu. Çınar Düğün Salonuna sığmayan Cumhuriyet Halk Partili kadınlar yer bulamayınca bir çok bayan geri dönmek zorunda kaldı.CHP Kadınlar günükutlamasına CHP Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ünlütepe, EmirdağBelediye Başkanı Lütfi İhsan Dağ, CHP Emirdağ Belediye Başkan AdayıMehmet Pala, CHP’liler ve bayanlar katıldı. Gecenin sunuculuğunugazeteci Cüneyt Gargılı yaparken program gençlik kollarının şiirleriylebaşladı. Ardından Emekçi kadınlar günü hakkında bir konuşma yapan CHPEmirdağ İlçe Kadınlar Kolu Başkanı Mensure Kaya kadınların Cumhuriyettarihindeki öneminden, Kurtuluş savaşındaki ve toplumumuzdakikadınların öneminden bahsetti.

CHP'li Kadınlar Çınar Düğün Salonuna Sığmadı - Emirdag.gen.trCHPEmirdağ İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan plaketler CHP’ye gönülvermiş yaşlı bayanlara verilirken, CHP Emirdağ Belediye Başkan AdayıMehmet Pala tarafından Emirdağ Belediye Başkan Adayı Lütfi İhsan Dağ’aEmirdağ’a yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür plaketi sundu.

Plaket töreninin ardından Emirdağlı yerel sanatçı Bülent Çıraklı, ÂşıkYoksul Derviş, Eskişehir’den Yusuf, Tayfun Eryılmaz sahne alarak CHP’libayanları eğlendirdiler.

Eğlence devam ederken sunucu tarafından Emirdağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Pala ve ekibini sırasıyla tanıtıldı.
Daha sonra CHP Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ünlütepe bayanlara şuşekilde seslendi:”Hepinizin emekçi kadınlar günün kutlarım. Sizlerleburadayken kısa süreliğine buradan ayrılarak beldelerimizi gezdim.Adayazı’da, Davulga’da ve Bademli’de CHP ışığı yanacaktır. Buradasizlerden bu ekipteki arkadaşlarımıza oy istemekle kalmıyorum,çalışmanızı istiyorum.” Dedi.

CHP'li Kadınlar Çınar Düğün Salonuna Sığmadı - Emirdag.gen.trCHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Pala:” Sizlere baktığım zamanben Emirdağ’ın aydınlık geleceğini görüyorum. Bu güzel günde hepinizinkadınlar gününü kutlarım.”dedi.

Konuşmaların ardından gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlence devametti. Geceye Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ İlçe Teşkilatı dahayırlı olsun ziyaretinde bulundu.CHP'li Kadınlar Çınar Düğün Salonuna Sığmadı - Emirdag.gen.trCHP'li Kadınlar Çınar Düğün Salonuna Sığmadı - Emirdag.gen.trCHP'li Kadınlar Çınar Düğün Salonuna Sığmadı - Emirdag.gen.trCHP'li Kadınlar Çınar Düğün Salonuna Sığmadı - Emirdag.gen.trCHP'li Kadınlar Çınar Düğün Salonuna Sığmadı - Emirdag.gen.trCHP'li Kadınlar Çınar Düğün Salonuna Sığmadı - Emirdag.gen.trCHP'li Kadınlar Çınar Düğün Salonuna Sığmadı - Emirdag.gen.trCHP'li Kadınlar Çınar Düğün Salonuna Sığmadı - Emirdag.gen.trCHP'li Kadınlar Çınar Düğün Salonuna Sığmadı - Emirdag.gen.trCHP'li Kadınlar Çınar Düğün Salonuna Sığmadı - Emirdag.gen.tr

  • Güncelleme: 09.03.2009 00:40
  • Okunma: 6322

Yorumlar (12)Yorum Yap

  • emirdaglı

    chp kadınlar gününü muhteşem bir katılımla kutladı umarım bu muhteşem kalabalık sandığa yansır parti demiyorum mehmet pala kazansın istiyoruz.inşallah yolu açık olur.bu iş ekip işidir.ekibin disiplinli çalışmasını otoritesini kutluyorum bizde o zincirin bir halkasıyız destekliyoruz.o güzel anlamlı geceden fiyasko çıkanlar yorum yazmış kardeşim yüreğinizi elinize alıp çıksaydınız da fiyasko olmasaydınız.chp nin çalışma azmini kutluyorum.

  • yalnızkurt

    chp kadınlar günü toplantısı kalabalıkmış doğru yalan yok ama masalar olmasaydı daha iyiydi.demek istediğim şuki akp kadınlar günü ve kandil programı chp den çok daha kalabalıktı ve ortada masalarda yoktu.seçim chp ve akp arasında geçer ipi akp li kadınlar sayesinde cengiz bey göğüsler.netice ne olursa olsun kazanan emirdağ olsun.ve herşetin hayılı olmasını dilerm.

  • mesut

    diyar yorumcu senin aklına daga önce gelmiştir sen yapaydın ozaman chp yaptı diye bu karalamanmı lazım ve başka siyasi partiler yaptı diye bundan olan ve yaşanan duygulardan dolayı duruu duyman lazım senin bunu ghp ilk öce yaptı bizlerde teprik ediyor ve gurur duyuyoruz chp halk partisi saygılarımla mehmet pala ve ekibi ve ghp geclik koları yüksek okul arkadaşları gercekten on numaraydınız hşca kalın saglıcakla kip?

  • xjurnalist003

    CHP li arkadaslari tebrik ediyorum.En buyuk varligimiz ,kadinlarimizi hatirladiklari icin basarilar diliyorum. Kadinlarimizin varlini unutmayalim,onlar,bizim canimiz ,kanimiz olsunlar.Her seyimizi kadinlara borcluyuz.Sizleri cok seviyoruz...

  • HAYDO

    işte CHP nin gücü 1000 ne geçmiş kadınlarımız partisine destek olarak etginliğe katılmıştır beldelerden ve köylerden arabalarla toplama yapmadan eğer tolansaydı o salon 2000 vatandaş olurdu emirdağ gazetesinde yorumcu bi arkadaş diyorki bana davetiye getirdiler eğer gelmezsen biz seni zorla arabayla alırız dediler diyor kardeşim dağdamı yaşıyoruz hangi mantık buna uyar ondan sonra akp yi övüyor buyur burdan yak bu iftiralarla bir yere varılmayacağını 29 martta göreceksin sevgili kardeşim ha bide MEMET PALA yı yakından tanıyorum diyor .memet beyi tanıyorsunda neden AKP ye oy istiyorsun neymiş efendim emirdağında dul bayanları memet pala makamına kabul etmeyecekmiş yazık yazık çok yazık insaların kişilini onurunu ve şerefini bu şekilde üç beş oy için sorgulamanız ve iftira atmanız hiç hoş deyil. en büyük CHP ve MEMET PALA bu böyle biline SAYGILAR

  • yörük ali

    chpli kadınlar mesajı vermiş anlayana bu iş bitmiştir kadın koları başkanını tüm kadınlar adına kutluyorum mehmet pala otuz martda belediye başkanıdır şimdiden hayırlı olsun

  • BELCIKADAN

    MEHMET PALA VE EKIBINI KUTLUYORUM. BÖYLE SOSYAL ETKINLIKLERI DE YAPABILMEK BIR MARIFETTIR. BRAVO MEHMET PALA. SEN COK SEYI BASARACAKSIN. HERKESLE IYI GECINMEYI BIR YASAM TARZI GÖRÜYORSUN. MHP VE ESKI AKP BELEDIYE BASKANINA PLAKET VERIYORSUN YAPTIKLARI HIZMET ICIN. GERCEKTEN TEBRIKLER SANA. SEN BUYUK YOL ALDIN. BU YAPTIKLARIN DIGER PARTILEREDE ÖRNEK OLUYOR VE EMIRDAG'IN UFKUNU ACIYOR. SEN BU GIDISLE PROJELERIN VE ETKINLIKLERINLE ANILAN BIR BASKAN OLACAKSIN GIBI. SIMDIDEN SECILMEDEN YAPTIKLARININ HEPSI MARIFET ISTEYEN ISLER. EKIBINE VE SANA BASARILAR DILIYORUM. MEHMET PALA YA TEKRAR TESEKKÜRLER.

  • gözde pala

    o gece benim en mutlu oldugum geceydi bu mutluluğu bize yaşatanlara çok tşk edrim kısacası o gece süper bir geceydi

  • ORHAN İNCE

    İNANIN GÖZLERİM YAŞ BİR ŞEKİLDE OKUDUM HABERİ.EMRDAGA YAKIŞAN TABLO KARŞISINDA DUYGULANMAMAK MÜMKÜNMÜ HELAL SANA BAŞKAN EMİRDAĞDA DEĞİŞİMİN ADI OLDUN.TEKRAR YİNELİYORUM YÜZDE 40 LA BAŞKANSIN KUTLYORUM VE EMİRDAĞLI BAYANLAR NEZNİNDE TÜM KADINLARIN GÜNÜNÜ KUTLUYOR C.H.P DEN AYRILMAYIN DESTEGİNİZİ SÜRDÜRÜN .KOLAY GELSİN.

  • ....

    bu iş acıkca ne oldugu görüldü ben bir mhp li olarak hayırlı olsun chp ye

  • emirdag sevdalısı

    Burdan bütün emekçi kadınların 8 mart kadınlar gününü kutluyorum ve mehmet pala ve ekibine teşekkur edıyorum fotograflara baktıgımdada fazla söze gerek yok diyerek mehmet pala ve ekibine şimdiden hayırlı olsun dileklerini iletiyorum inşallah emirdag sizinle güler vaad ettikleriniz sadece söz olarak kalmaz yolunuz açık olsun...

  • Diyar

    i$in icerisinde OY potansiyeli olunca Emirdagindaki Bayanlarda hatirlaniyormus,
    Bugüne kadar Emirdaginda kac sefer Emekci kadinlar gününü kutladi acaba Siyasal partiler..??