CHP'ye Emirdağ'dan Aday

Haberler / Siyaset

CHP'ye Emirdağ'dan Aday

1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimler için devlet memurlarının aday olması için geçerli süre geçtiğimiz pazartesi günü sona ermişti. Emirdağ'dan AK Parti'den aday olmak için TBMM Başkanlık Müşaviri Cengiz Sağlam görevinden istifa etmişti. Cumhuriyet Halk Partisi saflarında milletvekili olabilmek için bir isim daha istifa ettiği öğrenildi.

Daha önce Aşağıpiribeyli Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan daha sonra Emirdağ 2 no'lu Aile Sağlığı Merkezi'nde Aile Hekimi olarak görevini sürdüren Doktor Sevilay Mara, Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday olmak için istifa etti. 4 Eylül 2015 günü Ankara'da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nde başvurusunu yapan Doktor Sevilay Mara 1978 Uşak doğumlu ve Afyonkarahisar'dan aday adaylığı için başvurusunu gerçekleştirdi.

7 yıldır Emirdağ'da çalıştığını ve Emirdağ'da yaşadığını dile getiren Dr.Mara; "Artık resmen Cumhuriyet Halk Partisi aday adayıyım. Vatanıma, milletime, aileme, geçmişime ve geleceğime, partime ve tüm insanlığa hayırlı olsun inşaAllah..."dedi.

Dr.Sevilay Mara, seçim çalışmalarına başladığı alınan bilgiler arasında yer alıyor.

Fotoğraflar

  • Okunma: 5584

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • suskun

    Hekimler de hastalanabilir ve rapor alabilir.Doktor hanım disiplinli biri.Sevilay hanım ve ilçedeki diğer aile hekimleri 7-8 ay acilde nöbet tuttular.Zaten mevzuatta aile hekimlerimin nöbet tutma şartları belli.Bu şartlar dışında nöbet yazılmaması gerekir.

  • Radius

    Önce acilde tutması gereken nöbetleri rapor almayıp tutsun ondan sonra bu işlere kalkışsın emirdağın acilinde hasta bakmayıp rapor al ondan sonra milletvekili olacağım diye ortaya çık

  • vah vah

    sayin doktor hanima 5.sirayi bile vermezler..verselerbile afyondan chp 1 tane zar zor cikartiyor.