Cumhur İttifakı Emirdağ'da Toplandı

Haberler / Siyaset

Cumhur İttifakı Emirdağ'da Toplandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin 24 Haziran’da yapılacağını açıklamasının ardından AK Parti, MHP ve BBP Emirdağ İlçe teşkilatlarında seçim hareketliliği başladı.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu, MHP Emirdağ İlçe Başkanı Abdil Demiral ve BBP Emirdağ İlçe Başkanı İsa Şahbaz ile AK Parti Emirdağ İlçe binasında bir araya geldiler. 12 Mayıs akşamı gerçekleştirilen toplantıya AK Parti, MHP ve BBP İlçe Başkanları ve yardımcıları katılarak istişarede bulundular.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu; "Cumhur ittifakı Emirdağ temsilcileriyle yaptığımız değerlendirmede 24 Haziran seçimlerinin ilçemizde nasıl bir yol izleneceği konusunda görüş alışverişinde bulunduk. İttifak kararı ve seçimler devletimize, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Allah hayırlı, uğurlu seçim nasip etsin. Bu birlikteliğimiz, beraberliğimiz geçtiğimiz yıl 16 Nisan’da yapılan referandumda devam etmiştir ve edecektir. Ülkesini düşünen ülkesinin gerektiği yerde olmasını isteyen devlet adamları ve genel başkanları bu şekilde çalışır çalışmaya devam edecektir."

MHP Emirdağ İlçe Başkanı Abdil Demiral, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin hayırlı olması için temennide bulunarak, “İnşallah bu beraberlik devam eder ve en iyi şekilde sonuçlanacağına inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Emirdağ'daki seçim çalışmalarıyla ilgili ikinci toplantı MHP Emirdağ İlçe Başkanlığında yapılmak üzere sözleşildi.

  • Okunma: 4568

Yorumlar (0)Yorum Yap