Cumhurbaşkanı Erdoğan Olaya El Attı

Haberler / Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Olaya El Attı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı"na katılmak üzere, özel uçak "TUR" ile TSİ 21.15'te Belçika'nın başkenti Brüksel'e geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Brüksel Abelag Havalimanı'nda Belçika Devlet Protokol Müdür Yardımcısı Alain van Gucht, Türkiye NATO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Fatih Ceylan, Türkiye Avrupa Birliği Daimi Temsilcisi Büyükelçi Faruk Kaymakcı, Türkiye'nin Brüksel Büyükelçisi Hakan Olcay, NATO Genel Sekreter Yardımcısı Tacan İldem, NATO nezdinde Türk Askeri Temsil Heyeti Başkanı Koramiral Serdar Dülger ve diğer yetkililer karşıladı.

Belçika'da yaşayan Türk vatandaşları, "NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı"na katılmak üzere Brüksel'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamak için, konaklayacağı otelin yakınında toplandı. Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) yetkililerinin talebi üzerine otel yakınındaki Stephanie Meydanı'na geçen Türkler, Belçika polisinin yoğun güvenlik önlemleri aldığı bölgede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişini bekledi. Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterlerini taşıyan Türkler, sık sık Erdoğan lehine slogan attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekleyen Emirdağlı gurbetçilerden Murat Koyuncu, Türk Hava Yollarının Brüksel-Eskişehir seferlerinin taşeron firmaya verilmesiyle ilgili olarak şikayetlerini dile getirdi. Erdoğan'ın şaşkınlıkla karşıladığı olayla ilgili "Bunu bize neden yansıtmadılar. Bu sorunu ilk defa senden duyuyorum." dedi. Daha sonra Erdoğan, danışmanına dönerek "Not al bunu, not al bunu bilmiyordum." dedi.

Video

  • Okunma: 9532

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • fethi

    AKPARTİ İLÇE BAŞKANI SERKAN KOYUNCU NEDEN ÜST MAKAMLARA BU DURUMU ANLATARAK ÇÖZÜME KAVUŞTURMUYOR.BİR MALIN BİRİNCİ EL FİYATI FARKLI-BİRDE ARACININ KAR PAYI KOYARAK SATTIĞI FİYAT FARKLIDIR. AKPARTİ İLÇE TEŞKİLATI BU İŞE EL ATIP İVEDİ ÇÖZÜME KAVUŞTURMALIDIR.BİZ BİLETİMİZİ DİREK OLARAK THY DEN ALMAK İSTİYORUZ.PALA VB DEN ALMAK İSTEMIYORUZ.PARAMIZ THY GİTSİN.BAZILARINA PEŞKEŞ ÇEKİLMESİNE İZİN VERMEYİN.

  • ayfer sağlam

    thy bazı kişilere peşkeş çekiliyor.antalya brüksel 100 yazın.eskişehir daha yakın 250 Euro..150 Euro nereye uçuyor.herkes bimer-akim -cimer yazsın bu soygunu..