Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hayırlı Olsun Dediler

Haberler / Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hayırlı Olsun Dediler

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 81 il, 160 ilçeden gelen 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe de katıldı.

ETSO Başkanı H.İbrahim Aktepe ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada "Hayırlı olsun ziyaretiyle beraber, Sayın Cumhurbaşkanımızla ekonomik meseleler hakkında istişarelerde bulunduk. Görüşlerimizi aktarabilme fırsatını bulduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın yaklaşımından ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Tüm katılımcılarla birebir el sıkışan ve fotoğraf çekinen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan sıra Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe'ye geldiğinde kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede Emirdağ'ı sevdiğini dile getiren Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan Emirdağlılara selamını ilettiğini ETSO başkanı Aktepe'ye iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB üyelerine Türkiye'nin büyümesine, kalkınmasına, refahın ve demokrasinin standartlarının artmasına verdikleri katkı için teşekkür etti.

Fotoğraflar

  • Okunma: 3166

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • ATATÜRKÇÜ KADIN

    BENDE EMİRDAĞLI OLAK ONU HİÇ SEVMİYORUM

  • mahmut

    Bin odalı saraya ülkeden ancak 365 oda bulup getirebilmişler.