Cumhurbaşkanım Biz Zafere Uçamıyoruz!

Haberler / Güncel

Cumhurbaşkanım Biz Zafere Uçamıyoruz!

Geçtiğimiz hafta 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan Anayasa Değişikliği referandumu ve Afyonkarahisar'da yapılan 275 tesisin açılışı için Afyonkarahisar'da konuşan Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan programdaki konuşmasında Benim Emirdağlı kardeşlerim, seslenişiyle "Şu anda Zafer Havalimanını biz yaptık. Şimdi ondan rahatlıkla istifade ediyor musunuz? Taa Belçika'dan benim Emirdağlı kardeşlerim çıkıp buraya geliyor mu? Bunlar daha önce var mıydı? Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik." demişti.

Emirdağlılara atıfta bulunarak yaptığı konuşmanın ardından Emirdağlı gurbetçiler Cumhurbaşkanının bu sözlerine sosyal medyada çeşitli paylaşımda bulundular ve bilet ücretleriyle ilgili de sıkıntılarını dile getirdiler.

Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak'ın kullanımı için yap işlet devret modeliyle Kütahya'nın Altıntaş ilçesine inşa edilen Zafer Havalimanı 25 Kasım 2012 Pazar günü hizmete açılmış; 2013 yılının son aylarına kadar çeşitli tarifeli uçaklarla Zafer-Brüksel hattında uçuşlar gerçekleştirilmişti. Hatta Emirdağlıların Zafer Havalimanına inmesi için Eskişehir Anadolu Üniversitesi içerisinde bulunan hava alanı bir süre uçuşlara kapatılmıştı.

2014 yılından bu yana Emirdağlılara hizmet vermeyen ve sadece THY İstanbul seferlerinin gerçekleştirildiği Zafer Havalimanıyla ilgili Emirdağlılara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması için danışmanlık yapanlara da tepki gösteren Emirdağlı gurbetçiler Emirdağlıların Zafer'e inemediğini neden Cumhurbaşkanına söylemedikleriyle ilgili ve Türk Hava Yollarının yaz aylarında Brüksel-Eskişehir ve Brüksel Türkiye'deki havalimanlarına yönelik uçuşlarında fahiş fiyat uyguladığıyla ilgili bilgileri siyasilerin neden ilgililere iletmediğini sosyal medya üzerindeki paylaşımlarla sorguladılar. Emirdağlı gurbetçilerin daha uygun fiyata ülkelerine uçmak istedikleri ve THY bilet sorununa çözüm bulunması için tepkilere devam edecekleri alınan bilgiler arasında yer alıyor.

  • Okunma: 6645

Yorumlar (8)Yorum Yap

  • Emirdagli

    burda herkes atip tutuyor siyasi gorusleri dogrultusunda!emirdagini bu kadar seven buraya yazan emirdagli is adamlari eli ikinci plana koyun siz emirdagina bi civi caktiniz mi?gelip burda milleti elistiriyorsunuz! sapkayi onunuze bi koyun dusunun

  • Cumali Kütek

    Seref arkadas doğru demiş.Emirdağdaki akpliler anca fotograf yarısına girsinler birilerini gördülermi. Yıllardır Akp'ye oy verdim yıllardır ülke bir türlü refaha kavuşmadı.Ülkeyi geçtim Emirdağ'da bir çivi dahi çakılmadı gelen yol yapıyor giden yol yapıyor.Elimizdeki askeriyeden de olduk. Kardeşim Okul yapın okul ! Sosyal çevre oluşturun memlekette ! Beğenmediğiz , kel bolavadın dediğiniz yerde 2 tane sinema salonu var.Emirdağda kaç tane var ? adamların 10bin öğrencisi var.Burda kaç tane var ?

  • Berk

    Liar & Liar filmini izlemiş miydiniz?

  • Emirdaglı

    Küçük bir ilceye havalimani yapılmaz.onu bosver ustelik akp emirdağında kaybetmis bir parti.siz aglamayı ve istemeyi bilmiyorsunuz.askeriye birliginin bile basini yediniz.

  • mahmut atalay cetin

    Bu tiyatroyu baska bir yerde bulamazsiniz
    Yasananlar tam bir komedi tv ye ciksa recep ivedike 5 ceker
    ))))))) yola devam ucu gorukmeyen karanlik yola

  • Ferhat

    Eskisehire Devam....
    Söyleyin Sayin Cumhurbaskanina Sai Acba Kendi köyüne yaptirdigi Limana kendisi insin,O havalimani Emirdagina yapilmasi gerekiyordu Altintasda Kac tane yurt disinda insan yasiyor..
    Cengiz Pala hani o Havalimani yapilirken lobicilik yapiyordun Altintasdan Emirdagina Bayat üzerinden Otoyol yapilacak diye Sait acbanin yalakaligini yapiyordun cik cevap versene...

  • seref vura

    Sayin cumhurbaskanimizi ve sayin basbakanimizi veya herhangi bir AKP'li bakan veya milletvekilini gorup fotagraf çektirme yarsina giren Emirdagli politikacilara, iste bir firsat.
    Buyurun çozun bu sorunu ve Belçikadaki Emirdaglilar bilsinler'ki sizin Emirdaglilari dusundugunuzu,bu konuyu çozemeseniz demek'ki sizin AKP'de hiç soz hakkiniz yok, sadece fotograf çektirmek için politika yapmaya çalisiyorsunuz.

  • Emirdagli

    Zamaninda demirel deniz getiriyordu emirdagina havada bulut sen kutahyayiyi unut