Dadaş Mobilya'dan Evlendiren Kampanya

Haberler / Ekonomi

Dadaş Mobilya'dan Evlendiren Kampanya

Mobilya sektörünün en beğenilen mobilyalarını müşterileriyle buluşturan Dadaş Mobilya, fabrikadan halka sunduğu ürünlerinde gurbetçilerin gelmesiyle birlikte kampanyalı düğün paketlerini müşterileriyle buluşturdu.

“Evlendiren Kampanya” adı altında yemek odası, yatak odası, oturma grubu ve çeşitli tamamlayıcı aksesuarlardan oluşan özel bir koleksiyon oluşturan firma, buradaki ürünleri 15.999 TL yerine 9.999 TL’den satışa çıkardı. Kampanyada Saray Halı ürünlerinin yanı sıra birbirinden farklı desenler ve modellerin olduğu Dadaş Mobilya’da birçok üründe de önemli bir indirim uygulamasına devam ediliyor.

Dadaş Mobilya yetkilisi Halit Aydın; “Fabrikadan halka sunduğumuz ürünlerimizde düğün paketlerimizi oluşturduk. Oluşturduğumuz paketlere halı ve sehpa hediyesini Dadaş Mobilya olarak veriyoruz. Birbirinden değerli ve kaliteli ürünlerimizi siz değerli müşterilerimizle buluştururken; gurbetten gelen müşterilere kazasız belasız memleketlerine gelmelerini ve alışverişlerinde Emirdağ esnafını tercih ederek Emirdağ ekonomisine katkıda bulunmalarını tavsiye ediyoruz.” dedi.

  • Okunma: 4048

Yorumlar (0)Yorum Yap