Demiral, Teşekkür Etti!

Haberler / Genel 2015

Demiral, Teşekkür Etti!

Milliyetçi Hareket Partisi, Afyonkarahisar 5.sıra milletvekili adayı Abdil Demiral seçim sonucu yaptığı açıklama ile seçmenlere teşekkür etti.
Demiral açıklamasında, “Değerli Hemşehrilerim, Yoğun bir seçim dönemi geçirdik. Kazasız belasız bitmesi başta ben olmak üzere hepimizi sevindirdi. Bugüne kadar şahsıma siyasi alanda yardım, destek ve gayretlerini esirgemeyen hemşehrilerimize ve gönüldaşlarımıza saygılarımı sunuyorum. Bu süreçte sizlere güvendim; sizler de bana inandınız ve güvendiniz. Memleketimizin içinde bulunduğu şartları daha iyi kavradım. Siyasetin değişik yönlerini sayenizde daha iyi öğrendim. Girdiğim bu kutlu yolda sizlerin desteğini aldım. Partili partisiz her hemşehrim gayret gösterdi. Azmime azim, gücüme güç kattınız.

Seçimin sonucunda beklenen sonuca ulaşmadım belki ama sizlerin hoşgörüsünü, sevgisini kazandım. Sizlerden aldığım güç ile farklı alanlarda çalışmaya devam edeceğim inşallah. Bana oy veren vermeyen herkese bir kere daha teşekkür ediyorum. Sizlerin gönüllerinde buluşmak benim için en büyük ödül. Sizlerle daha iyi yarınlara ulaşmak dileğiyle.” dedi.

  • Okunma: 3143

Yorumlar (0)Yorum Yap