Demiral:"AKP İmralı Canisini Vekil Yapacak!"

Haberler / Genel 2015

Demiral:AKP İmralı Canisini Vekil Yapacak!

Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Milletvekili Abdil Demiral bir basın açıklaması yaparak hükümetin politikalarını eleştirdi.
Demiral açıklamasında şu ifadelere yer verdi,” Bizler seçim beyannamemizde, gittiğimiz her yerde sürekli vatandaşlarımıza anlatıyoruz, asgari ücret 1400 lira olacak Çiftçimize mazot 1.75 kuruştan verilecek diye.

Bunları neden diyoruz çünkü bizlerde işin içindeyiz, sizler gibi çiftçi ve köylü bir ailenin çocuklarıyız, Ülkede saman, yem, gübre, ilaç, küspe hep dışarıdan ithal olarak geliyor bizim Ülkemiz bu kadar aciz bir ülkemi? Neden bu ürünler fiyatının iki katına çiftçimize veriliyor?

Ülkenin can damarı olan üretim durma noktasına gelmiştir, artık üreten değil tüketen bir toplum haline geldik. Asgari ücret 950 liralarda çiftçi, köylü, esnaf ve vatandaş kimse halinden memnun değil. Hal böyle iken bizler yataklarımızda rahat mı uyuyalım? Şahsen benim vicdanım bu konuda, son derece rahatsız bu saydıklarımın hepsi bir dişli çarkı gibi birbirine muhtaç ve bağımlıdır.

Değerli vatandaşlar, zaman git gide tükeniyor her geçen gün geride bıraktığımız günü aratır halde. Bizler iyi kötü bu durumdayız ya gelecek nesil ne yapacak geride bırakacaklarımızı hiç düşündünüz mü? O nedenle verdiğiniz oylardan sorumlusunuz AKP iktidarının ülkeyi nasıl teröre peşkeş çektiğini sizlerde görüyorsunuz.

Yok, çözüm süreci, yok müzakere, neredeyse İmralı’da yatan caniyi Meclise sokup başımıza Vekil yapacaklar. Allah nasip edecek ve bir gün Milliyetçi Hareket Partisi bu duruma son verecek Ülkeyi terör belası denen bu illetten temizleyecek. Sizlere düşen görev haklı olduğunuz tüm bu noktalarda vazgeçmemeniz olacaktır. Sözlerime burada son verirken sizlere saygı ve selamlarımı sunar Sizleri Yaradanların en yücesi Allaha emanet ederim”

  • Okunma: 2677

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • ahmet malum

    seçmen eskisi gibi değil gerçekten çok bilinçli

  • Emirdagli Gurbetci

    Akp Imrali Canisini Vekil Yapacak??Sayin Demiral Kardesim bu imkansiz bosu bosuna bunun ustune politika yapip oy kazanmaya calismayin Bahceli zamaninda yakalanmadimi bu Hain Apo ? Neden Asamadi farz edelimki Gucu Yetmedi O vakit neden ben Kabul etmiyorum diyip masaya vuramadi kalkip gidemedi ? Simdi Akp Soyle yapacak boyle yapacak diyip duruyorsunuz Yilanin Basini Buyumeden ezeceksini !! yani abicim birakin bu ayaklari Bahceli oldugu surece sizin isiniz bitik bitik bitik !!!

  • AZZIYELI

    nezaketense gayretiniz lafimiz yok.
    deyilse,
    5. siradan bu caba neden ?
    birinci siradaki adam cok iyiydide neden itiraz edip , ortaligi ayaga kaldirdiniz ?