Demokrat Partiden Milletvekili Tanıtımı

Haberler / Seçim 2007

Demokrat Partiden Milletvekili Tanıtımı

15.06.2007 Cuma günü Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili 1. sıra Adayı Gültekin Uysal Emirdağ’a geliyor. Cuma günü saat 13.00’de Cumhuriyet Meydanında bulunan parti binası önünde toplanılarak Dörtyol mevkiinde 13.30’da Gültekin Uysal karşılanacağı, DP Afyonkarahisar Milletvekili 2. Sıra Adayı Av. Uğur Türkmen ve konvoylarla Emirdağ ilçe merkezinde dolaşılacağı buradan Bayat, İscehisar ilçelerinde konvoylarla gezildikten sonra Afyonkarahisar’a Fuar Alanına geçilerek burada Milletvekili Adaylarının basına ve halka tanıtılacağı Emirdağ İlçe başkanlığım tarafından açıklandı. Demokrat Partiden Milletvekili Tanıtımı - Emirdag.gen.trDemokrat Parti Afyonkarahisar Milletvekili 2. sıra Adayı Av. Uğur Türkmen kimdir?1955 yılında Emirdağ/Afyonkarahisar’da doğdum. İlkokulu Emirdağ, ortaokulu Dinar, liseyi Emirdağ’da bitirdim. Konya Selçuk eğitim Enstitüsünden 1975’de mezun oldum ve matematik öğretmeni olarak Trabzon/Yomra’ya atandım. Aynı yıl tekrar üniversite sınavlarına girerek Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesine kayıt oldum. Sırasıyla Yomra’da matematik öğretmenliği, Afyon/Bayat ilçesinde Ortaokul müdürlüğü, Bolvadin’de Matematik Öğretmenliği, Emirdağ Akşam Lisesi Müdürlüğünde bulundum. Özgeçmişin Devamı için "Devamını Oku" Linkine tıklayınız...

1980’de Ankara Hukuk Fakültesinden mezun oldum. Askerliğimi yapıp avukatlık stajımı tamamladıktan sonra Emirdağ’da Matematik öğretmenliğinin yanı sıra Serbest Avukatlığa başladım. Öğretmenlikten emekli olduğum 200 yılına kadar bu mesleği birlikte yürüttüm. Halen serbest avukatlığa devam ediyorum, 2004-2006 yıllarında Afyon Barosu adına TBB Delegeliği görevini yaptım. Milli Eğitim’den emekli olduktan sonra Doğru Yol Partisi(DYP)’ne üye oldum. Sırasıyla mahalle delegeliği, il kongre delegeliği yaptım. 2005’de GİK’nca DYP Emirdağ İlçe Başkanlığına atandım. Şubat 2006’da İlçe Kongresinde tekrar İlçe Başkanlığına seçildim. Halen DYP Büyük kongre delegesiyim. Evli ve üç çocuk babasıyım.

  • Güncelleme: 10.04.2009 01:38
  • Okunma: 6906

Yorumlar (13)Yorum Yap

  • murat özdemir

    ŞİMDİ EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞALIM KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM. UGUR BEY SİZİN DE BİR MİLLETVEKİLİ ADAYI OLARAK YA TUTARSA MANTIĞI İLE BU İŞE BULAŞTIĞINIZI BİLİYORUM GÖNÜLDEN HİSSEDİYORUM. UYANIN BU GAFLET UYKUSUNDAN! BİR BİRLEŞME BELKİ SİZİ BARAJ ÜSTÜ TUTABİLİRDİ AMA TEK BAŞINIZA BİR ŞEY OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM. YİNE DE BİR HEMŞERİ OLARAK KAZANMANIZI İSTERİM AMMA VELAKİN ÜMİTSİZ DUYGULAR İÇERİSİNDEYİM.

  • F.KESKİNER

    UĞUR AMCA CİKTİGİN BU YOLDA UMARIM BAŞARILI OLURSUN

  • aysegul

    basarilar diler yollu acik olsun.

  • ERHAN OKUTAN

    SEVGİLİ UĞUR ÇIKTIĞIN BU YOLDA SANA EN SAMİMİ DUYGULARIMLA BAŞARILAR DİLİYORUM.

  • HARUN DİNÇ

    UĞUR BEYE MİLLET VEKİLLİĞİ YOLUNDA BAŞARILAR DİLERİM.YOLUNUZ AÇIK OLSUN HARUN DİNÇ KARAHİSARDAN

  • senem

    bu köhne ziyniyetle umarım vekil olursunuz. ve ülkemiz için hayırlı olacağını ummaktan baska caremiz de yok.

  • Şükrü TÜRKMEN

    Değerli Uğur!..

    Elbette ki en iyilere layıksın. Girdiğin bu mücadelede de yüz akıyla çıkacağına ve hangi şartlarda olursa olsun yine herkese faydalı olacağına inanıyorum.
    Seni gönülden desteklediğimi bilmeni ister, başarılar diler, gözlerinden öperim

  • demokrat parti

    artık emirdağında bir millet vekili var dır tüm emirdağlı hemserilerimize hayırlı olsun

  • ışık kargın

    seçimşlerde başarılar dilerim.umarım muvaffak olursunuz!...

  • ışık kargın

    seçimlerde başarılar dilerim uğur amca!.

  • HAL,L, KAHYA

    DEĞERLİ, HOCAM !ÇIKTIĞIN BU YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUM.....ANTALYADAN SAYGILAR..

  • Birol Demir

    Sevgili Ugur abi,
    biliyorumki Emirdagina yardimin olacak bu vesileden dolayi gönlümüz senin secilmeni Partinizin belli bir yere gelmesi bu vesileyle basarilara imza atmanizi ve bunun gelecek nesillere kalmasini cani gönülden dilerim.
    Cenabi Allah sana ve seni sevenlere saglik ve basarilar versin.
    Sana ve Calisma arkadaslarina basarilar dilerim.
    Saygilarimla

  • Damla

    emeklerinizin boşa çıkmayacağını umuyorum.Allah yardımcınız olsun !!! Bursa dan Damla KESKİN ÇİVRİLLİ