Devlet Hastanesi'nde Yaprak Dökümü

Haberler / Sağlık

Devlet Hastanesi'nde Yaprak Dökümü

Doktor eksikleri ve malzeme eksikleriyle zaman zaman gündeme gelen Emirdağ İlçe Devlet Hastanesi'nde adeta yaprak dökümü yaşanıyor. Emirdağ Gazetsi’nin edindiği bilgilere göre Emirdağ İlçe Devlet Hastanesinden 7 uzman doktor birden ayrılıyor. Ayrılacak olan doktorların 5 tanesinin başka yerlere tayinleri çıkarken 2 doktor da yan dal kazandığı için önümüzdeki günlerde ilçemizden ayrılacak. Emirdağ’dan tayini çıkan uzman doktorlar arasında ; Yaşar Aydoğmuş Afyonkarahisar Merkeze (dahiliye uzmanı), Zeynep Müntaha Aydoğmuş Isparta'ya (göğüs hastalıkları uzmanı), Ali Özgür Karaduğan İstanbul'a (Kadın Doğum Uzmanı), Mehmet Taner Kalkım Manisa'ya (radyoloji uzmanı), Ali Seğmen Manisa'ya (anestezi uzmanı) bulunuyor.
Bunların yanı sıra Emirdağ’da görev yapan iki doktor da yan dal kazandıkları için ilçemizden ayrılacak. Bu doktorlar arasında ise; Burcu Yayla Ankara Yan Dal (çocuk uzmanı), Adem Ertürk Eskişehir Yan Dal (dahiliye) bulunuyor. Bunun yanında ilçemizden 7 doktorun birden ayrılmasıyla beraber Devlet Hastanesinde 4-5 uzman hekim ve sadece pratisyen hekimler ile diş tabipleri kaldı.

Acil Durumlarda Ne Olacak?
Şu anda Emirdağ’da Kadın Doğum gibi önemli bir branşta Emirdağ Devlet Hastanesi’nde doktor olmaması acil olarak meydana gelebilecek vakalarda Emirdağ halkının ne yapacağı merak ediliyor. Yeni doktor tayinlerinin ise Mayıs ayında yapılacağı belirtilse de Mayıs ayında ilçemize doktor atanıp, atanmayacağını veya hangi branşlarda doktor atanacağını merak konusu.

  • Okunma: 9117

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • nuray

    aman gitsinler burda hastane varda ne oluyo fizik doktoru bile yok ilgi yok alaka yok

  • İlker celiker

    Milletimizin ALLAH yardimcisi olsun??

  • gurbetci engin

    Boyle gelmis boyle gider emirdaglilar ne desin basimuzda adam gibi adam yok allah islah etsin