Diker, Belediye Başkan Yardımcısı Oldu

Haberler / Güncel

Diker, Belediye Başkan Yardımcısı Oldu

30 Mart'ta yeni belediye başkanını ve yeni belediyecilik anlayışına evet diyen Emirdağ'da Mithat Paşa Ortaokulu Müdürü Nurettin Diker, Emirdağ Belediye Başkan Yardımcısı oldu. Kurumlararası geçiş ile Emirdağ Belediyesi'ne geçiş yapan Diker, Emirdağ Belediyesinde Sosyal, Kültürel Faaliyetler ve Projeler ile ilgileneceği açıklandı. Başkan yardımcısı Diker konu ile ilgili olarak “Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için enerjimi harcayacağım. İlçemizi bilgi ve birikimimle daha ileriye götürmek için bu görevi karşılıklı görüşmeler sonunda kabul ettim. Belediyemizde Sosyal, Kültürel faaliyetler yanı sıra Avrupa Birliği projeleri, etkinlikler üzerine çalışacağım.” Dedi.
Nurettin Diker 1987 yılında öğretmenlik hayatına başladı. 1997 yılından itibaren Emirdağ İnkılap İlkokulu, Halk Eğitim Merkezi ve Mithat Paşa Ortaokulunda idarecilik yaptı. Mithat Paşa Ortaokulunda Müdür iken Emirdağ Belediye Başkan Yardımcılığına geçti. 2000 yılında ilk yerel haber sitesini kurdu. Diker Huzur Evinin yapımında, Tek ses Tek Yürek platformunda aktif görevler aldı. Tema gönüllüsü ve Engeliler Derneği yönetimde yer alıyor.

  • Güncelleme: 19.07.2014 17:55
  • Okunma: 4952

Yorumlar (10)Yorum Yap

  • ertyu

    Ben Nurettin Hocanın ileride belediye başkanı olarak Emirdağa çok büyük hizmetler yapacağına inanıyorum. Bir dahaki seçime belediye başkanı olması dileğimle.

  • Metin SAĞLAM

    ARKADAŞIN YENİ GÖRVİNDE BAŞARILAR DİLERİM.

  • İlyas KARACA

    Köylüm yeni görevinde başarılar dilerim.Sana yakışır.Haydi yolun açık olsun.Selamlar.İlyas Karaca/Eskişehir

  • ŞÜKRÜ ÇİVRİLLİ

    Degerli kardeşim hayırlı olsun söylenen boş eleştirelere cevap verecek kadar zamanın olmadığını , neler yaptığını ve neler yapabileceğini senin geçmişteki çalışma ortamına bakarak düşünsünler. zaman herşeyin en iyi ilacıdır . zamanla haklı olduğun hep beraber görecegiz. allah yolunu açık edip utandırmasın.

  • evet evet

    seçimden önce ileri sürülen vaadleri bekliyoruz adaçalın tepesine gözlem yeri ve restaurant yapacaktınız kaç ay oldu hiçbirşey yok.su neden indirime girmedi.bunların açıklamalarını bekliyoruz.kentrparkı düzenli temizlettirirseniz memnun oluruz.

  • ilyas.kat

    dayi.cook.mutlu.oldum.yakisir.sana.gururumuz.ol.obur.secimde.baskan.olursun.insalla.ama.bir.istegim.var.suvermez.yolu.ve.ofis.yolu.acil.yapilsin.selamlar

  • seçmen

    Belediyeden su parası ile ilgili sözünü yerine getirmesini bekliyoruz. Sosyal etkinlikler konusunda da Nurettin Bey'i seçici olmaya davet ediyorum.

  • KOREL KÖYCÜ

    Tebrik ederim.Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olur inşallah.Sizinle Emirdağ Belediyesi yeni bir anlam kazanacaktır.başarılarınızın devamını dilerim.

  • eses

    ha duydunuzmu sayın emırdaglılar plates ıcın emırdag beledıyesı plates hocası almış aylık 2300 dıye duydum sımdıde baskan yardımcısı alınmıs daha neler duyacagız bılmıyorum.emırdag beledıyesının parası varmış demekkı bunlara para harcama yapacagına baskanımız ılk önce su yolları yaptırsa ıyı olmazmı.secımden önce su parası düsecektı ne oldu?secımden önce emlak vergısı düsecektı ne oldu?bır bılen varmı yazarsa sevınırım arkadaslar

  • yorumsuz

    Hayırlı olsun hocam. Gelecek seçimlerde belediye başkanı olarak görürüz inşallah...