Diker, Karne Heyecanını Taçlandırdı

Haberler / Eğitim

Diker, Karne Heyecanını Taçlandırdı

Emirdağ Belediyesi okulların yarı yıl tatiline girmesiyle birlikte öğrencilerin karne heyecanlarına ortak olmaya devam ediyor. Emirdağ Kültür ve Sanat Merkezinde başlayacak olan Karne Hediyesi Atölyeleriyle öğrencilere yarı yıl tatilinde alışılagelmemiş hizmetlerden yararlanma imkanı tanıyan Emirdağ Belediyesi,çalışmalarıyla çocukların ve velilerin yüzünü güldürüyor.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN ilçe protokolüyle birlikte Mithatpaşa İlköğretim Okulu ve İnkılap İlköğretim Okulunda öğrencilere karnelerini ve dereceye girenlere ödüllerini takdim etmesinin ardından,Emirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin DİKER , Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesislerinde eğitim gören çocukları karne günlerinde yalnız bırakmayarak sevinçlerine ortak oldu.

Diker,öğrencilerin karnelerini teker teker değerlendirirken,eğitim ve öğretim hayatlarına ilişkin bir takım hususlardan bahsetti.
Öğrencilerin,kendilerini bilgi ve birikim yönünden donanımlı bireyler olarak topluma faydalı bir şekilde yetiştirmelerini öğütleyen Diker,Kendisininde bir eğitimci olması sebebiyle öğrencilerle olan sıcak diyaloğu gözlerden kaçmadı. Öğrencilere başarılı bir eğitim ve öğretim hayatı temennisinde bulunan Diker,çeşitli hediyeler takdim ederek öğrencilerin karne heyecanını taçlandırdı.

  • Okunma: 2747

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • o koltukta neden oturuyor

    bu hocamız belediye işleri dışında herşeyde var.. afyondan gelen müdür yönetiyor belediyeyi.. bu hocamızın işlevini hala anlayabilmiş değilim,,, gidip halk eğitim müdürü olsaydın daha iyiydi..

  • ugur diker

    Amcam egitimden vazgecemiyorrr