Düğünler İnternetten Canlı Yayında!

Haberler / Medya

Düğünler İnternetten Canlı Yayında!

Emirdağlı girişimci Oktay Emek, yıllar önce Emirdağ'daki düğün salonu eksikliğini görüp Şahintepesi Düğün Salonlarını hizmete sokmuştu. 2011 yılı düğün sezonuna yenilenen yüzüyle giren Emirdağ Şahintepesi Düğün Salonları Emirdağ'da bir ilki daha gerçekleştiriyor. Düğün salonuna Kısmet Bilgisayar tarafından kurulan kamera sistemiyle düğünleri canlı yayınla izletme imkanı sundu. Konuyla ilgili girişimci Oktay Emek Şunları söyledi:"Emirdağ'daki düğünlerin kalitesini en üst seviyeye yükseltmek için seferber olduk. Düğün salonlarımızı ve düğünlerimizi salonumuza ait olan www.sahintepesiemirdag.com adresindeki canlı düğün bölüme girerek izleyebilirler. Dünyanın her yerinden düğünlerimizi izleyebilirsiniz." dedi. Siteye gitmek için tıklayın...

  • Güncelleme: 19.09.2011 23:21
  • Okunma: 14747

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • murat

    tekrardan saygilarimi sunarken sozlerimi yaklasik 2000 aile gurbetci adina soylmek istiyorum ..bir emirdagli olarak ilk bastan oktay emek abimize bu yapmis oldugu internetten canli baglanti sistemi icin tskl sunarken affiniza siginarak bir maruzatimiz olacaktir canli baglanti ve goruntu cok guzel ama sesde bir problem ses baglantisi kesinlikle kurulamiyor bir dugun seyretme imkanimiz bulunurken ses baglantisinin olmamasi cok buyuk bir sorun degilmi sandimca ilgili arkadaslarimizin ve degerli hemserilerimizin bu olaya el atmalarini en icten samimiyetimizle rica ediyoruz ....st etienne /france..culture publice turquie..

  • murat

    ben bir gurbetci olarak cok memnun oldum diyebilirim ..bu isi yapanlara ve yapanlara destek olanlara minnettarligimi bildiririmm ..