Dur Dilenci Burası Emirdağ!

Haberler / Güncel

Dur Dilenci Burası Emirdağ!

Emirdağ Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri dilencilere göz açtırmıyor. Emirdağ Belediyesi zabıta ekipleri ve Emirdağ İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler; Emirdağ pazarının olduğu gün olan Salı günü sabahı Emirdağ giriş çıkışlarında bir operasyon düzenlendi. Emirdağ'a genellikle Bolvadin ve Çay ilçelerinden gelen dilencilere yasal işlem yaparak ilçeye girişlerini engellediler.

Düzenlenen operasyon sonrasında onlarca dilenci Emirdağ'a giremedi ve vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Bu tür çalışmaların ara verilmeden devam edileceği öğrenilirken; zabıta ekipleri ayrıca şehir içinde özellikle rıhtım boyuna arabalarıyla gelen dilencileri yasal işlem yaptıktan sonra ilçe dışına çıkardılar.

Yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmasını isteyen yetkililer. Dilenci gördüklerinde şikayetlerini Emirdağ Belediyesi 05308482535 numaralı Whatsapp şikayet hattından dile getirebilirler” denildi.

  • Okunma: 4925

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Ferhat

    Bu ne biçim operasyon zabıta bı metre geride gidiyor uzun çarşıda dilenci önünde ...
    Orayı geç pazar yerinde dilenciler saatte 100 TL topluyor zabıtada seyrediyor çok iyi bı operasyon olmuş....Bunlar Salı günü gördüğüm şeyler...