Ekim Ayı Portresi:Op.Dr. Ceyhun Aydoğan

Ayın Portresi / Ayın Portresi

Ekim Ayı Portresi:Op.Dr. Ceyhun Aydoğan

www.emirdag.gen.tr Ekim ayı portresi Opr. Dr. Ceyhun Aydoğan. Dr. Aydoğan 29 Haziran 1981 yılında Emirdağ ilçesine bağlı,Veysel Köyü'nde, Öğretmen Karani Aydoğan ve Ayla Aydoğan’ın ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. İlkokulu Eskişehir Milli Zafer İlkokulu'nda, Ortaokulu Eskişehir Melahat İnigür Ortaokulu'nda, Liseyi de Eskişehir Atatürk Lisesi'nde tamamladı. Üniversite imtihanlarına girdi ve Tıp Fakültesi'ni kazandı. 1998-2004 yılları arasında Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Tıp Eğitimini başarı ile bitirdi. Daha sonra Uzmanlık sınavlarına hazırlandı ve uzmanlık sınavını kazandı. 2005-2010 yılları arasında da İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nde Genel Cerrahi Uzmanlığı'nı tamamladı.
2011 – 2012 yılları arasında Batman – Kozluk Devlet Hastanesi'nde, Genel Cerrah Uzman Doktoru olarak zorunlu Devlet hizmetini yerine getirdi. Halen 2012 yılından itibaren Eskişehir- Özel Ümit Vişnelik Hastanesi'nde, Genel Cerrahi Uzmanı ve Endoskopi Uzman Doktoru olarak çalışmakta. Evli ve bir erkek çocuğu olan Aydoğan, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Emirdağlı olmaktan gurur duyduğunu her platformda dile getiren Ceyhun Aydoğan’ın hobileri arasında seyahat etmek, sinema, kitap okumak yer alıyor. Kendi şu mesajı veriyor: ”Beni yetiştiren anneme babama, öğretmenlerime, bana her zaman her konuda yardımcı olan sevgili eşim Berna hanıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bütün tanıdıklarımın, akrabalarımın, hemşerilerimin kısaca bütün insanların sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yaşam sürmelerini dilerim.”

Fotoğraflar

  • Güncelleme: 03.10.2013 22:42
  • Okunma: 13592

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Ahmet Potuk

    Bir öğretmen cocugu,bir emirdaglı olarak sizinle gurur duydum hocam basarılarınız daim olsun...

  • erdal AYDOGMUS

    biz de senin gibi basarili EMIRDAG lilarla gurur duyuyoruz aslan hemserim yolun acik olsun bizleri dahada gururlandirisin