Emeksiz, Yuvaya Döndü

Haberler / Siyaset

Emeksiz, Yuvaya Döndü

Uzun yıllardır Belçika'da ikamet eden ve geçtiğimiz yıl içerisinde Türkiye'ye dönüş yaparak Antalya'da ikamet etmeye başlayan Tümer Emeksiz, aktif siyaset yapmaya karar verdiğini Milliyetçi Hareket Partisi'ne üye olarak açıkladı. Emirdağ'daki ülkücü camianın bilinen isimlerinden olan Tümer Emeksiz; siyasi yaşamında 1979 yılında Emirdağ Ülkü Ocağı başkan yardımcılığı, 1994-1995 yılları arasında Belçika Gent Türk Ocağı Başkanlığı ve Gent Belediye Başkan Yardımcısı Resul Tapmaz'ın da kısa dönem danışmanlığını yapmıştı.

Antalya'da yaşamını sürdüren Emeksiz; Antalya'nın en büyük ilçesi 500 bin nüfuslu Muratpaşa'da Milliyetçi Hareket Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili tarafından üyelik giriş evrakı ile partiye üyeliğini gerçekleştirdi. MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Bilgili; "Tümer abinin tecrübe ve bilgilerinden hareketimiz adına faydalanacağımızı düşünüyorum, Allah hayırlı uğurlu kılsın." dedi.

Emirdağlı Emeksiz ise; "Gözümü açtığım teşkilata geri dönmenin güzelliğini yaşıyorum. MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili'nin ilgisi ve alakası beni ziyadesiyle mutlu etti. İnşallah davamıza hizmet ederek bu ilgi ve sevgiyi karşılıksız bırakmayacağız. Rabbim utandırmasın." dedi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 8155

Yorumlar (0)Yorum Yap