Emirdağ Belediyesi Aşevi Açıldı!

Haberler / Güncel

Emirdağ Belediyesi Aşevi Açıldı!

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın icraatlarına bir yenisini daha ekledi. Halka Hizmet Hakka Hizmettir anlayışıyla Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'nın Projeleri arasında olan Aşevi dünHizmete açıldı. Açılışa, Emirdağ İlçe Kaymakam'ı Akın Ağca, Emirdağ İlçe Garnizon Komutan'ı İnanç Marım, Belediye Başkan'ı Uğur Serdar Kargın, Cumhuriyet Baş Savcısı Necati Kayagözü, Emirdağ Ticaret ve Sanayi odası Başkanı H.İbrahim Aktepe, Kent Konseyi Başkanı Ahmet Yiğiter , Savcılar, Hakimler, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın şu sözlere yer verdi''; Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız ve bundan sonrada dört sene içinde yapacağımız Hizmetlerinde belki en Hayırlısı, belki bizi en mutlu edeni şu Sosyal Tesiste dolu dolu geçen günlerimiz ve yapmış olduğumuz çalışmalar olacaktır diye düşünüyorum.

Niyetimiz hizmet Halka Hizmet Hakka Hizmet olarak bilen bir anlayışla faaliyetlerimizi yürütmeye çalışıyoruz. Bir şekilde bu beş sene mutlaka dolar ama inşallah bizden önce hayırlı hizmetler, hayırlı faaliyetler yürüten ve bugünlere kadar bu faaliyetleri devam ettirenlerin yanında bizde inşallah bu faaliyetlerimizle hayırla yad ediliriz.

Bugüne kadar bu Tesisimizde geçtiğimiz yıl itibariyle bir senelik süre içerisinde virane bir halden alıp şuanda gül bahçesine, çiçek bahçesine dönen bir güzel tesise sahip olmuş bulunmaktayız.

Gönül sarayımızın çocukları,gençleri ve arkasından Aş evimiz, salonumuz, spor salonumuz ve şuanda yapılmakta olan Ekmek teknesi adı altında İnşaatı devam eden Ekmek fırınımız ve hemen yanında çok amaçlı Engelli kardeşlerimizin kullanacağı Engelsiz kahve projemiz inşallah ilerleyen günlerde bunlarda tamamlandı günlerde;Valilik tarafından örnek proje olarak gösterilen bu proje bölgeninde belki en iyi Sosyal Tesisi olma yolunda ilerleyecek.

Bir Mayıs itibariyle yemek dağıtımına başlayacak olan bu tesisimiz hedef (500) kişiye yemek vermek olacak. Bunlar içerisinde yaşlısı,engellisi,hastası, yoksulu ve dar gelirlisi dahil olamak üzere 500 kişiye hizmet vermeyi hedefliyoruz. Bugün itibariyle başvuru sayısı 385'dir gurur verici bir rakam inşallah Osmanlı'dan kalan Vakıf hizmetlerinden olduğu gibi bizden sonrada devam eder, temennimiz budur, Niyetimiz hayır İnşallah akibetimizde hayır olur dedi."

Fotoğraflar

  • Okunma: 4257

Yorumlar (0)Yorum Yap