Emirdağ Belediyesi Emekli İkramiyelerini Ödedi

Haberler / Güncel

Emirdağ Belediyesi Emekli İkramiyelerini Ödedi

Emirdağ Belediyesi tarafından hizmet sürelerini tamamlayan personeller Erdal ARISOY, Şaban CAN, Refik ERKART, Mustafa UÇAR, İsmail AKCA, Ceylan ÖNAÇAN (Varisleri), Basri GÜNLÜ, Erdal DÖNMEZ, Kazım BODUR ’a ikramiye alacakları ödendi.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
‘’Emirdağ Belediyesi’nin memuruyla işçisiyle büyük bir ailedir. Biz bu ailenin huzurlu, mutlu, sağlıklı olmasını istiyoruz, diliyoruz. Aynı zamanda çalışanın hakkını da alın teri kurumadan almasını sağlamak için gayret ediyoruz. Bu düşüncelerle de emekli olan 9 personelimizin toplam alacakları olan 715 bin TL olan emekli ikramiyelerini ödedik. Personellerin ikramiye alacaklarının ödenmesi işlemlerini 3 Mayıs Türkçülük Bayramı’na yetiştirmek amacıyla yoğun gayret sarfettik. Bu manada işçi ikramiyelerin ödenmesinin anlamlı bir güne denk gelmesi de güzel oldu. Emeklerini esirgemeden halkımıza hizmet eden personellerimize ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

Emekli personellerin ikramiye alacakları toplamı olan 715 bin TL’nin çalışanlarının kendi hesaplarına yatırıldı. Emekli olan personellerin ikramiye alacaklarının da yatırılmasının ardından Emirdağ Belediye Başkanlığı’nın 2014 öncesi ve sonrasında işçi ve memurlara ikramiye borçlarının kalmadığı belirtildi.

  • Okunma: 1931

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Gurbetci

    Helal olsun ugur baskana