Emirdağ, Bu Sms'i Konuşuyor

Haberler / Güncel

Emirdağ, Bu Sms'i Konuşuyor

Emirdağ'da yaşayan çok sayıda vatandaşın cep telefonuna pazartesi günü gönderilen mesajda, 2019 yerel seçimlerinde Emirdağ ilçemizde kimi belediye başkanı olarak görmek istediği sorulurken, mesaja akşam 21.00’e kadar ücretsiz olarak cevap verilebileceği belirtildi.

Emirdağ'da pek çok telefon kullanıcısına gönderilen mesajda, 22019 yerel seçimlerinde Emirdağ ilçemizde kimi belediye başkanı olarak görmek istedikleri soruldu. Mesajda, akşam 21.00’a kadar ücretsiz olarak cevap verilebileceği ve ankete katılınabileceği vurgulandı. 8720’den gelen SMS’te, “2019 yerel seçimlerinde Emirdağ ilçemizde kimi belediye başkanı olarak görmek istersiniz? Bu mesajı saat 21.00’a kadar ücretsiz cevaplayarak ankete katılabilirsiniz.” ifadeleri yer aldı.

Mesajın hangi siyasi partiden geldiğini araştıran vatandaşlar, nereden geldiğini ve anketi kimin yaptırdığını çözemedi. Bazı vatandaşlar, “Siyasal Araştırma” imzasıyla gönderilen mesajı gönüllerindeki başkan adaylarının isimlerini yazarak cevapladı. Ankete katılan vatandaşlar, ekran görüntüsü alarak gönderdiği cevabı sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Aynı numaradan geçtiğimiz aylarda Afyonkarahisar’da yaşayan vatandaşlara milletvekili seçimleriyle ilgili anket sorusu gönderildiği, belli başlı diğer illerimizde 8720’den gelen mesajların dolandırıcılık için gönderildiğine dair haberler çıktığı öğrenildi.

  • Güncelleme: 09.08.2018 01:36
  • Okunma: 3756

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Emirdagli

    Bu belediye yi tekrar görmek istemediğimiz kesin