Emirdağ Darbeye Dur Dedi

Haberler / Güncel

Emirdağ Darbeye Dur Dedi

Terör Örgütü FETO’cuların darbe girişimine kalkışmasını protesto eden yüzlerce Emirdağlı ellerinde Türk bayrakları ile demokrasiye ve hükümete sahip çıkarak, demokrasi nöbeti tuttular.

Emirdağ’da darbe girişimi kalkışmasını protesto etmek için toplanan yüzlerce kişi Emirdağ Cumhuriyet Meydanında Türkiye'ye karşı her türlü terörün son bulması için dua edildi. İç ve dış düşmanların lanetlendiği duada birlik ve beraberlik temennisinde bulunuldu.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu darbeye karşı yaptıkları direnmeyle ilgili darbe yapmak isteyenlere Türk halkının en iyi cevabı vermiştir. Darbenin ilk aşaması bastırıldı, milletimiz destansı direnişi ile bunu başardı. Ancak bu tür darbe girişimlerinde ilk dalgadan sonra rehavet oluşunca ikinci dalga gelebilir ve asıl darbe girişimi bu kez denenebilir. Sayın Cumhurbaşkanımız Meydanları terk etmeyin diyor. Tehlike tamamen geçmeden yerimizi terk etmeyelim. Tehlike geçene kadar Emirdağ Cumhuriyet meydanında olacağız. Bütün hemşehrilerimizi tehlike geçene kadar saat 20:30'da Cumhuriyet meydanına Demokrasi Nöbetine bekliyorum. Bulunduğumuz her alan bir "Okçular Tepesidir". Terk edersek zalimleri cesaretlendirebiliriz. Allah için, Din için, Vatan için, Millet için kimse uyumadan meydanı terk etmesin." dedi.

Emirdağ Cumhuriyet Meydanında darbe girişimi kalkışması protestosu, sabaha kadar devam etti.

  • Okunma: 4365

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • türk

    arkadaşlar fetö cüleri ihbar edelim bilinen fetö cülerden alış veriş yapmayalım.
    emirdağ küçük yer kimin ne olduğunu biliyoruz.

  • Ali Erşahin

    Bizlerin Afyonda demokrasi nöbeti tuttuğu günlerde hafta sonu EMirdağda da katılmak nasip oldu...Emirdağ da demokrasiye sahip çıkan büyüklerimin ellerinden küçükleriminde gözlerinden öperken burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Yalnız bir kişiye ayrı parantez açmadan geçemeyeceğim.Erkan Mola..Namı diğer Kırmızı.Yine inandığı dava ve demokrasi uğruna menfaat gözetmeksizin çalıştı koşturdu aynen seçimlerde olduğu gibi.Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin...

  • Ali Erşahin

    Cuntacıların yapmış olduğu darbe girişimine karşı tüm yurtta ülkücüsü solcusu Ak Partilisi ve bilumum gruplar hayatlarını duruşlarını ortaya koyarak bir duruş sergilemişlerdir.
    Biz zamanında bu cemaat yapılanmasına söverken bazılarının destek vermesi ve an itibariyle destek verenlerin bizden fazla sövmesi enteresandır.
    Emirdağımızda da o gece ülkücüsü solcusu ve Ak Partililerin demokrasiye sahip çıkma adına meydanlara inmesi takdire şayandır.

  • Belcikali

    Darbeye dur diyen akp yanlilari degil basbakanda aciklama yapti ulkuculer milliyetci bozkurtlar diye unutmayin

  • F.K.I

    Allah hepinizden razi olsun.
    Butun dualariniz kabul olsun
    Allah sizlere guç ve kuvet versin.
    Amin.