Emirdağ Demek Ankara Demektir

Haberler / Güncel

Emirdağ Demek Ankara Demektir

Yaya olarak kurum ziyaretlerinde bulunan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, ilçe halkı ve esnaflar ile bir süre sohbet ederek, onların istek ve taleplerini dinledi. Samimi bir ortam içerinde geçen sohbetlerde Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, ilçe halkına hayırlı günler ve hayırlı işler temennisinde bulundu.

Emirdağ Belediye Başkanlığı ziyareti sırasında karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulmasının ardından bir konuşma yapan Afyonkarahisar Valisi Güner; “Organize Sanayi Bölgemizde kurulum maliyetleri minimum seviyededir. Burada üretimi artırmak gerekmektedir. Bilhassa dondurulmuş yiyecekler tüm AVM’ler de bulunmaktadır. Burada dondurulmuş yiyecek üretimi için çalışmada bulunulması ilçeye sayısız fayda sağlayacaktır. Burada büyük firmalar var diğer firmalarında burayı keşif etmelerini istiyorum. Halen faal halde 9 parsel var. Yaklaşıkta 20 parselimizde boş vaziyettedir. Elektrik ücreti burada ucuzdur. Vergi muafiyeti var, destekleme konusunda da 4. Bölgededir. Yani Şuhut’un, Emirdağ’ın ve Bolvadin’in OSB’lerinin dolmasını istiyoruz. Yani buda çok avantajlı, Şuhut demek Afyonkarahisar demek, Emirdağ ve Bolvadin’de Eskişehir ve Ankara demektir. Bunu teşvik etmemiz ve geliştirmemiz gerekmektedir. Buradaki Kaymakamımız ile Belediye Başkanımızın daha girişimci, aktif ve bilgili bir şekilde yatırımcı çekmek için çalışmaları gerekmektedir. Bizlerde bu konuda elimizden gelen desteği vereceğiz. “dedi.

Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Kargın’a başarılı çalışmalarının devamını dilerken, Başkan Kargın tarafından Vali Güner’e ziyaretin anısına üzerinde yöresel simgelerin bulunduğu çini tabak takdim edildi.

Valimiz Hakan Yusuf Güner, Adliye ziyareti sırasında Cumhuriyet Savcısı Necati Kayaközü’ne çalışma hayatında başarılar diledi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 4572

Yorumlar (0)Yorum Yap